7 ay önce göreve gelmesiyle birlikte, ısrarlı yayınlarıyla Muammer Avcı hakkında algı yapan ve yıpratmak amacı ile karalama kampanyası düzenleyen Ali Rıza Tığ ile ilgili geçtiğimiz hafta Ak Parti il yönetimi tarafından bir bildiri yayınlanmıştı. 
Bu bildirinin ardından Çaycuma’da Ali Rıza Tığ ile samimi pozlar veren Nejdet Tıskaoğlu parti tabanından tepki topladı. 
Ali Rıza Tığ geçmişte de Ak Parti Milletvekilleri hakkında, belediye başkanları ve geçmiş dönem il başkanı hakkında benzer dezenformasyonlar yaparak algı oluşturmuştu. 
Yaklaşan seçim öncesi yine harekete geçen Ali Rıza Tığ, il başkanını hedef alarak karalama kampanyaları düzenliyor. Bunun sebebi kendisine yarayışlı ve kullanışlı kişileri görevde tutmak veya göreve gelmesini sağlamak olduğu biliniyor. Yani vatandaşın oylarıyla seçilirler ama bize hizmet ederler mantığı… Ak Partinin samimi seçmeni ve Zonguldak’lılar da bu durumu yıllardır izler ve şikayet eder. Bakalım yeni dönemde de Ak Parti de bu devam edecek mi yoksa buna dur diyebilecekler mi?

Nejdet Tıskaoğlu; "Cumhurbaşkanımızın sevgisi, saygısı ve sevdasıyla beraber, Muammer Başkanımızın yol arkadaşlığıyla beraber bizim de hedefimiz var. Hedefimizde milletvekili olmak da var, başka şeyler de var. Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olmaz.” Açıklamasının üzerinden kısa süre geçmesine rağmen, bugün ‘Yol Arkadaşım’ dediği Muammer Avcı’ya iftira atanlar ile yol yürümesi, sert bir makas değişikliği olarak yorumlardı.
Nejdet Tıskaoğlu milletvekili olmak istediğini açıkladığı anda, Ali Rıza Tığ tarafında sert bir dille eleştirilmişti. Ali Rıza Tığ-Nejdet Tıskaoğlu ilişkisinde bugün gelinen nokta kafaları karıştırdı.

Editör: TE Bilisim