Ak Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Genel Merkez 5 olağan genel kurulu gerçekleştirildi.
Kongre 9 üst delege ile katıldıklarını ve Genel Merkez Merkez Yönetim Kurulu üyelerine Dilek Kaya'nın seçilmesinden mutluluk duyduklarını belirten AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman şunları söyledi;


"Kongremiz çok coşkulu geçti. Biz de zaten bir ay öncesinden hazırlıklara başlamıştık ve bizden de 6 araba istememişti. 8 araba ve 220 bayanımıza kongreye katılım sağladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın kongreye katılması bayanlara Şevk verdi ve çok büyük coşkuyla kongreyi gerçekleştirdik.
Bizde 9 üst kurul delegesi ile beraber delegeler olarak tam kadro oradaydık.
Lütfiye Selva çam genel başkanımız ile aynı şekilde Görevine devam ediyor ve yaklaşık kadrosunun yüzde seksenini değiştirdi ve yeniledi.

Biliyorsunuz bizde Sevda Tığ hanımefendi ne MKYK daydı. bu sefer o bayrağı Dilek Kaya arkadaşımıza teslim etti.
Biz hep söylüyoruz Bu bir bayrak yarışıdır ve Sayın Cumhurbaşkanımız hep böyle söylüyor. Tekrar bizim Zonguldak'tan temsil eden bir arkadaşımız Orada olması bizim için çok Sevindirici oldu. Dilek Kaya yönetim kurulu arkadaşımızdı milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti. Bu sefer MKYK'da görev aldı ve bu bizim için gurur vericidir. Onun dışında bittikten sonra zaten Sayın cumhurbaşkanımızın konuşmasından sonra belki dinlemişsinizdir artık iki hafta sonra büyük kongre var. 18 Ağustos'ta ve onun hazırlıklarına Sayın il başkanımız yapıyor. Beraber yine üst kurul delegesi ve oy kullanacağız. Sonra tam yenilenmiş kadrolarla yeni kanunlarla yerel yönetimlere son hız sürat verecegiz inşallah yeni güzel bir adayla, iyi bir adayla biz de bu sefer tüm belediyeleri almaya çalışacağız"

Editör: TE Bilisim