Suat Mısırlıoğlu, Erdal Gülay , Can Demirongan yarıştığı kongreye, İyi Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün,  CHP İl Başkanı Murat Pulat, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Doğru Yol Partisi İl Başkanı Menderes Uzun ve partililer katıldı. 
“BİZ İKTİDARA GELİNCE BİZİM PARTİNİN ÇOCUKLARI İŞE GİRECEK”
İyi Parti Zonguldak İl Başkanı adayı olan Suat Mısırlıoğlu kürsü konuşmasında; ” Partimiz iktidara geldiğinde bu partinin üyeleri işe girecek!” sözleri ise şok etkisi yarattı.
Mısırlıoğlu konuşmasında; ”Bu iktidardan kurtulmak için bu yola çıktık. İnşallah önümüzdeki seçimlerde biz bunu başaracağız. Son 3 yıl içerisinde Cumhurbaşkanına hakaretten 30 bin kişi içeri girdi. Korkuyor muyuz? Hayır! Korksaydık elimizi taşın altına koymazdık. Bir Cumhurbaşkanı gezi parkına katılan kadınlara sürtük diyor. Ensar vakfında bir çocuğa taciz ediliyor. Bir bakan bir kereden bir şey olmaz diyor. Bunlardan kurtulmak gerekiyor. Seçimi kimin aldığımı. Hiçbir önemi yok. Buradan el ele çıkacağız. İnşallah iktidara geldiğimiz de 22 yıldır Ak partiye üye olmayan hiçbir kimseyi ise almadılar. O dönemde 35 yaşında olan şu an 55 yaşında! Şimdi bunların çocukları var. Bunlarda işe giremedi. Burada bunun sözünü veriyorum. Partimiz iktidara geldiğinde bu partinin üyeleri işe girecek. Kim ne derse desin hepsi işe girecek. Kim ne derse desin kim eleştirirse eleştirsin bizim partimizin çocukları işe girecek.

Editör: TE Bilisim