Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır Kanal Z'de Simge Kırlı'nın programına konuk olarak TTK hakkındaki tartışmalar ve Ak Parti'nin parti içi meseleleriyle ilgili soruları yanıtlayarak eleştirilere yanıt verdi.
Milletvekili Özbakır, Ak Parti'nin diğer Milletvekili Özcan Ulupınar ile diyaloglarının iyi olmadığını belirterek; "Partiye zarar vermeyecek şekilde parti meseleleri olduğunda bir araya geliyoruz" dedi.

Kırlı, gerek soruları gerekse tavırları ile yayıncılık tarihi açısında tek kelimeyle bir faciaya neden oldu. Özbakır'a yönelik eleştiri yapan herkesi ‘şövanist' ilan etmekle kalmadı Elmas TV'de Doğan Gönüllü'nün programında soruları yanıtlayan Ak Parti Milletvekili Faruk Çaturoğlu için; "Faruk Çaturoğlu ne yapmaya çalışıyor. Kulaklarını çekmeyi düşünmüyor musunuz? diyecek kadar ileri gitti. Milletvekili Özbakır ise soruyu yarıda kesmek isteyerek; "Bu tabiri öyle kullanmayalım da. Arkadaşlarımın kulağını çekme gibi bir durumum olamaz. Olmaz da zaten. Bunu gündeme getirmeyelim" dedi.

Editör: TE Bilisim