Keyif kahvesinde düzenlenen kahvaltı etkinliğine MHP İl başkanı Metin Soydaş, il kadın kolları başkanı Mevlide Yalçıner ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, milletvekili aday adayın Hamdi Ayan ve çocukları engelli olan altı anne katıldı.

MHP'ye il kadın kolları başkanı Mevlide Yalçıner anneler gününü kutlayarak şunları söyledi;
" Her yıl on-16 Mayıs engelliler haftası olarak kutlanmaktadır. Bu haftanın içinde bizlerin en kıymetli hazineleri olan çok değerli olan annelerimizin 13 Mayıs Pazar günü Anneler Günü olarak kutluyoruz. Annelerimiz bizleri dünyaya getiren, büyüten, hayata hazırlayan ve bunları yaparken de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan hiçbir karşılık beklemeden yavrusunu karşılıksız seven yegane insanlardır. Üzüntümüzde, sevincimiz de güvenebildiğimiz en güvenli limanlarımızdır. Annelerimizi sadece yılın bir günü değil mümkün olduğu kadar vakit bulabildiğimiz sürece annelerimizi ziyaret edip onların hayır dualarını almalıyız.Vesileyle şahsım ve arkadaşlarım adına tüm annelerin Anneler Günü kutluyorum. Sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum. Rabbim varlıklarını daim etsin."

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Hamdi Ayan'da İl kadın kolları başkanı ve yönetimine yapmış oldukları etkinlikten dolayı teşekkür ederek şöyle dedi;

" 24 Haziran'da yapılacak olan 27. dönem milletvekili seçim çalışmaları içerisinde biz de teşkilatımız da birlikte Zonguldakı karış karış geziyoruz. Zonguldaın sorunları her manasıyla şu anda masaya yatırılmış durumdadır. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızın gayretiyle bir takım yatırımcıların Zonguldak'ta gezinin göreceksiniz. Çünkü zonguldak'ta hat safada ulaşmış bir fakirleşme işsizlik söz konusudur. İnşallah olumlu neticeler alındığını hep beraber göreceğiz. Zonguldaın meselelerinin ne olduğunu bilen insanlarız. Nasıl çözüleceğini bilen insanlarız bu manada da hemşerilerimize gönül rahatlığıyla şunu söyleyebiliriz ki, milliye Çerkez partisi olduğu taktirde Zonguldan kötü gidişini önce bir dur dinleyecek arkasından beş yıl içerisinde yapacağımız fizibilite Çalışmalarımız onun arkasından Zongulda nasıl eski günlerine döndüğünü hep birlikte izleyeceğiz. Önümüzdeki günler içerisinde bahsetmiş olduğunuz yatırımlarla ilgili olarak akademisyenlerimizin hazırlamış olduğu raporlarda Zonguldak kamuoyuna duyurmayı düşünüyoruz. Tekrardan bütün annelerimizin anneler gününü tebrik ediyorum.

Editör: TE Bilisim