Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk Kahramanmaraş’ın pazarcık ilçesinde gerçekleşen 7.7 büyüklüğünde ki deprem felaketinin ardından taziye mesajında bulundu. Başkan Öztürk, ülke olarak başımız sağolsun dedi. Ayrıca Çaycuma ilçemizden  bir gönüllümüz ise sıcak poğaça, börek ve ekmek yapmak için yola çıkacak dedi.
Başkan Öztürk’ün konuşması şu şekilde;” Öncelikle ülkemizin başı sağolsun diyorum.  Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara Allah acil şifalar versin. Bizde Ülkü ocaklarımız Kamu-Sen’e bağlı STK larımızla beraber bir toplantı gerçekleştirdik. Devlet büyüklerimiz ile beraber şu anda yardımlar yapmak üzere çalışmalarımız var. Ereğli, Alaplı, Devrek ve Çaycuma olmak üzere totalinde hepsinde bir çalışmamız var inşallah. Ülkemizin bir an önce bu sıkıntıyı aşacağına inanıyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.


Usta gönderiyoruz
Sıcak bir şeyler yapmak için deprem bölgesine usta gönderdiklerini söyleyen başkan Öztürk,
"Sıcak poğaca, simit vesaire yapmak üzere yola çıkmak üzere Allah’ın izniyle onuda oraya ulaştıracağız. Alaplı’dan bir kardeşimiz sağolsunlar, çadırların altına palet üşümeyi bir nebze olsun aşağıya çekmek için gönderdiler. Bizde buradan gerek çevremizden eşlerimizden, dostlarımızdan, kardeşlerimizden gelen talepler var yardımlarla ilgili onları valiliğimiz ve AFAD’ımıza yönlendiriyoruz.

Editör: TE Bilisim