Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilerin beklediği haberi verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilerin beklediği haberi verdi!

CHP İlçe Başkanlarını ve belediye başkanlarını ziyaret eden Merve Kır, şu açıklamayı yaptı:
"Bugün Çaycuma İlçe Başkanlığımızı, Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’yı, Perşembe Belediye Başkanımız İsmail İnam’ı, Saltukova Belediye Başkanımız Alim Genç’i, Gökçebey İlçe Başkanlığımızı, Bakacakkadı Belediye Başkanımız Oktay Albuz’u, Devrek İlçe Başkanlığımızı, Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’u ziyaret ettik.
Ziyaretlerimde beni büyük bir ilgi ve alaka ile karşılayan tüm partililerime şükranlarımı sunuyorum. Gençliğimiz ve tecrübemiz var. İnanıyorum hep birlikte başaracağız.
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Atatürk’ün önderliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ülkemize ve ilimize hizmet etmek için yola çıktım. Çıktığım bu yolda en büyük desteği örgütümüzden alıyorum. Genç bir siyasetçiyim. Yolumuz çok uzun bunun farkındayım. Uzun yıllardır kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanabilmek, kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimizin hak ettikleri değeri görmesi için, çağdaş ve insanca yaşayabilmek için yola çıktım. İnanıyorum ki, 15 Mayıs sabahı, güneş bizim için bir başka doğacak. Ülkemizin üzerindeki karanlık bulutları dağıtacak. İşte o gün hep birlikte bu onuru ve gururu birlikte yaşayacağız. 
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Zonguldak’ta 1. parti, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu‘nu Cumhurbaşkanı yapacak, Cumhuriyetimizi yeniden demokrasi ile taçlandıracağız."

Editör: TE Bilisim