Zonguldak il genelinde ortaokullar arasında ''Bir Kara Sevdadır Zonguldak''  konulu şiir yarışması düzenlendi . Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, şube müdürleri Yasin Türkoğlu ve Hamza Eryiğit ile okul müdürleri katıldı.
Öğrenciler  yazdıkları şiirlerle, Zonguldak sevdasını mısralara döktüler. İl genelinde ortaokullar arasında bir ilk olan ve yoğun bir katılımla gerçekleşen '' Bir Kara Sevdadır Zonguldak'' konulu şiir yarışmasında birinciye 500 TL, ikinciye 300tl, üçüncüye 200 TL ve mansiyon ödülleri verildi. 
Şiir yarışmasına ev sahipliği yapan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunda Müdürü Hakan Acar konuşmasında, bu yarışmanın ortaokullar arasında bir ilk olduğunu ve yoğun katılımla Zonguldak sevdamızı şiire yansıttık dedi. 
Şiir yarışmasının birincisi, Kozlu Alpaslan Ortaokulundan Sueda Yeşer olurken, ikinci Alaplı Kasımlı  Ortaokulundan İpek Karakaya, üçüncü Çaycuma Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulundan Eda Demir oldu.

Editör: TE Bilisim