Baş yapmış olduğu paylaşımda Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın parti içerisinde hainler var sözüne atıfta bulunarak, “Bu hain diye bahsettiğin kişi senin belediye meclis üyen “Samet Ayvaz” değil mi?
İstiyorsan çık yalanla! Zamanla bu işin nasıl gerçek olduğunu hep birlikte göreceğiz.
Bu kişiyi bakalım nereye işe koyacaksın.
Bakalım bu kişi Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edince yedekten kim gelecek?” dedi.

İşte Mehmet Baş’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu o paylaşımı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz…

Sevgili dostlarım, dava arkadaşlarım….
Sizlere diğer yazımda da belirtiğim gibi Selim Alan’ın daha önceden “partide hainler var” sözünü hatırlatarak bu partiye kimlerin nasıl hainlik yaptığını anlatacağım diye söz vermiştim. Bu sözümü de şimdi sizlere tutuyorum. 
Şimdi Ömer Selim Alan’a soruyorum. Muzaffer Badalıoğlu parkında canlı yayında Elmas TV’ye vermiş olduğun röportajda “Ak Parti içinde hainler var” söyleyen sen değil misin? 
Bunu canlı yayında söyleyerek tüm parti teşkilatını zan altında bırakmak disiplin suçu değil mi? 
Belediye Meclis grubunda Whatsapp yazışmalarını sızdıran senin belediye meclis üyen değil mi? 
Bu kişi senin ekibinden değil mi?
Zeki Tosun’u itibarsızlaştırmak, sıkıştırmak için “Partide hain var” dedin. Bu haini Zeki Tosun’un bulmasını ve açıklamasını istedin. Sen bu hainin kim olduğunu biliyordun. Haini bilmene rağmen basın açıklaması yaparak neden Ak Parti Teşkilatını zan altında bıraktın. Adamın zaten senin belediye meclis üyen olduğunu bilmene rağmen bunu yaptın. 
Şimdi “Partide hain var!” sözü disiplin suçu değil mi? 
Sen normal bir vatandaş değil, Ak Parti sayesinde makam mevki sahibi olmuş birisin. Seni makam mevki sahibi yapan partiye bu şekilde nasıl zarar verirsin? Sen ve Mustafa Çağlayan neden disipline sevk edilmediniz? Bütün olaylar bu Ak Parti teşkilatının önünde yaşanmadı mı? Canlı Yayında Gazeteci Mustafa Özdemir ve Alev Uzunbaş; “Belediye başkanı Selim Alan Mustafa Çağlayan’ı yazmamız için Ömer Selim Alan tarafından bize para teklif edildi” sözlerini söylerken sana neden hala disiplin soruşturması açılmadı. 
Yine diğer gazeteciler ile görüşmek üzere Yaşar Gök’ü nasıl kendilerine yolladığın, o gazetecilere hangi haberleri yaptırmak istediğine dair ne mesaj ilettiğin” söylemleri de ortadadır. 
Yine İl Başkanı Zeki Tosun’un çok hasta olduğu bir dönemde kendisi ve kardeşi Hasan Tosun’u gazeteye çarşaf çarşaf yedi sütun manşet yaptıran sen ve ekibin değil mi?
İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Ömer Erbay için yaptırdığın itibarsızlaştırma haberleri ortayken bunlar disiplin suçu değil mi?
Ben şimdi gerçekleri konuşuyor ve yazıyorum diye disipline veriliyorum da bu kadar komployu ve hainlikleri yapanlar neden disipline verilip soruşturma açılmıyor? Ak Parti teşkilatında, tabanında ve Zonguldak kamuoyunda merak konu artık merak konusu olmuştur.
Ben bir maç izleyicisi gibi izliyor, yorumluyorum. Ben ne topçuya, ne hakeme ne de sahaya yabacı cisim atıyorum. Fakat ben disipline sevk ediliyorum. Ama futbolcuya taş atan, hakeme küfür eden, sahaya cisim atanlar disipline neden verilmiyor?
Selim Alan, kibrin, egon ve havan tavan yapmış. Senin Ak Parti ile ten ve kan uyuşmazlığın var. Uymadın, uyamazsın da.
Sen Ak Parti’deki haini her yerde, her yerde her ortamda zikrettiğin halde basınla paylaşmadın. Şimdide bu ismi istifa ettirerek işe koyacaksın! Ben bu ismi şimdi tüm kamuoyuna açıklıyorum.
Bu hain diye bahsettiğin kişi senin belediye meclis üyen “Samet Ayvaz” değil mi?
İstiyorsan çık yalanla! Zamanla bu işin nasıl gerçek olduğunu hep birlikte göreceğiz.
Bu kişiyi bakalım nereye işe koyacaksın.
Bakalım bu kişi Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edince yedekten kim gelecek?
Evet sevgili dostlar Ömer Selim Alan’ın “Parti’de hainler var derken” kimi ima ettiğini ve bu kişiyi şimdi ise işe sokmak istediğini açıkladım. Diğer yazımda ise sizlere Mustafa Çağlayan görevden alındıktan sonra Sami Aydın’ın orda verilen döner partisini ve bu partide benden neler istediklerini açıklayacağım!

Editör: TE Bilisim