ÖZEL İÇERİK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Pehlivanlar Mahallesi'nde yaşayan evli 3 çocuk babası 40 yaşındaki Akın Eyiusta, işsiz olduğunu belirterek devletten yardım beklediğini söyledi.

Aylardır işsiz olduğunu, evinin kirasını ödeyemediğini ve evine ekmek getiremediğini belirten Akın Eyiusta şunları söyledi;

"Özel bir maden ocağında çalışıyordum. Kansızlık hastalığım sebebiyle hastaneye yatmak zorunda kaldım ve hastanede yattığım sürede beni işten çıkarttılar. 3 çocuğum var ve şu an eve bir lokma ekmek götürecek durumum yok. Çocuğum süt bekliyor ama süt alacak para bulamıyorum. Çaresizlik içerisindeyim. İş istemek için gittiğim tüm kapılar yüzüme kapandı. Kaymakamlığa gittim ve 45 yaş altındakilere yardım yapamayacaklarını söylediler. Kirada oturuyorum ve evimin kirasını ödeyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Eşim de ameliyat oldu, onun da çalışacak durumu yok. Gerçekten zor durumdayım. Dilenmiyorum, devletten sadece iş istiyorum. Ne yapayım? Gidip hırsızlık mı yapayım, banka mı soyayım? Bana yardımcı olsunlar artık."

Editör: TE Bilisim