KOZLU BELEDİYESİ’Nİ 20 MİLYON DOLANDIRDI İDDİASI
Kozlu Belediyesi’ni milyonlarca lira zarara uğrattığı iddia edilen Erim Beberberoğlu’nun paravan şirketler üzerinden hayali faturalar düzenleyerek milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia ediliyor. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş göreve geldikten sonra gördüğü usulsüzlükler üzerine İçişleri Bakanlığından müfettiş isteyerek Erim Berberoğlu ve Kerim Yılmaz hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.
PARAVAN ŞİRKETLER, ÇALIŞMAYAN İŞ MAKİNALARINA KESİLEN FATURALAR…
Kozlu Belediyesi eski başkanı Kerim Yılmaz döneminde Erim Berberoğlu paravan şirketler üzerinden belediyeyi milyonlarca zarara uğrattığı iddia edilirken, çalışmayan iş makinaları, çalışıyormuş gibi gösterilerek haksız kazanç elde edildiği iddia edildi. Kerim Yılmaz’ın kardeşi Selim Yılmaz üzerinden olmayan daileri belediye üzerinden mahsup yapıp, gerçek alacaklıları mağdur ettiği iddia edilen Erim Berberoğlu’nun bugün Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etmesi ise “pes artık” dedirtti. 
PEKİ KİM BU ERİM BERBEROĞLU?
1973 Rize doğumlu olan Erim Berberoğlu bekar ve hiç evlenmemiş. Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ’ın hem çocukluk hem de sınıf arkadaşı. Şimdilerde ise sıkı dostu. Otobüs muavini olarak başladığı iş hayatında Yusuf Günay’ın kanatları altına girmesi ile birlikte ticarette hızlı bir yükselişe geçen Berberoğlu’nun şuan ki servetinin 40-50 milyon olduğu iddia ediliyor. Yine bu mal varlığının kendisi üzerine değil kardeşi ve yeğenleri üzerine yapıldığı gelen iddialar arasında yerini aldı.

Editör: TE Bilisim