Akın Kavi’yi itibarsızlaştırmak için ahlaksız yazılar kaleme alan Ali Rıza Tığ hukuktan kaçmak için ise isimsiz yazılar kaleme alıyor. Daha çok tıklanma uğruna ‘kime ver derse, ona veriyor!’ gibi iğrenç başlıklar atan Tığ’ın kaleminden adeta pislik akıyor.
Bankalar, kurumlar ve şahıslara yaklaşık olarak 12 milyon borç takan Aydın Ergenç’in güdümüyle Akın Kavi’yi itibarsızlaştırmak adına yazılar kaleme alan Ali Rıza Tığ yalan ve iftiralara baş vuruyor.

AYDIN ERGENÇ’İN AKIN KAVİ’YE NE KADAR BORÇU VAR?
Ali Rıza Tığ’ın yayınlarıyla ilgili açıklama yapan Akın Kavi; “Kaleme alınan seviyesiz yazıların kaynağı Aydın Ergenç’tir. Aydın bey ile geçmişte bir dostluğumuz vardı. Ali Rıza her ne kadar benim Aydın Ergenç’e borcum olduğunu iddia etse de kendisinden yüklü miktarda alacaklıyım. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğinde birçok borcuna kefil olduğum için onun adına yüklü ödemeler yaptım. Bu zat borçlarına karşılık bana temlik verdi fakat aynı temliği şahsımdan önce 4 kişiye daha verdiği anlaşıldı. Bu şahıs borçlu olduğu tek kişide ben değilim. Bu şahısla ilgili tüm belgeleri Kızılay Genel Başkanı sayın Kerem Kınık’a da ulaştırdım. O şerefli koltuğa yakışmıyordu kalktı! Trabzon’a gidebilmek için benden para ve araba alan Aydın Ergenç bugün bana Kızılay’dan yardım istediğime dair yazılar yazdırıyor! 

“SENİ KURTARMASAYDIM ZONGULDAK ASIL O ZAMAN TEMİZLENİRDİ!”
Aydın Ergenç ile rakı masalarında bana tezgâh kurmaya çalışan Ali Rıza Tığ iftira üretme konusunda hayal gücünü oldukça zorluyor. Şimdi Ali Rıza’ya soruyorum, arabanın önü kesildiğinde İnağzı’nın tepelerine kaçıp kimi aradın beni kurtar diye? Yanına geldiğimde elin ayağın titriyordu. Seni aldım ellerin ayakların titriyordu. Evine getirdim hatta ve hatta o dönem aracına kurduğun kameraların parasını bile ben verdim. Şimdi bu ikili bir olmuş benim hakkımda iftira üretiyorlar. 
Tefecilikten sabıkalı bir adamın yanlarına alıp hakkımda iftira üreten bu ikili cırlamasının nedeni Aydın Ergenç’in koltuğundan olmasıdır. O tefeci geçmişte Aydın Ergenç’e ağıza alınamayacak küfürler ederken şimdi dost olmaları beni şaşırttı. Lütfü Aydın ile sabah görüştüm yazdıklarından haberi yok istersen ses kaydını da dinletirim. Halim ağabeyin hala defolu lastikleri satmaya devam ediyor mu? 
Akın Kavi yaptığı açıklamada benim kimseye veremeyecek hesabım yok. Aydın Ergenç’in bana olan borçların evrakları bulunuyor ve bu konuda hukuk mücadeleme devam ediyorum. Ali Rıza’ya gelince onun şahsıma yaptığı nankörlüğü unutmadım. Anladım ki onun dostu olmaz! Bugün menfaati varsa hocayla dost olur yarın başkasıyla. Menfaatin yanında olmadığı yerde kendisi olmaz. Menfaati için ise geçmişte eşlerine küfür ettiği insanlarla bile dost olur!

Editör: TE Bilisim