Zonguldak Amatör Tiyatrolar Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ferdi Kazancıoğlu, Çocuk istismarı, kadına şiddet ve uyuşturucuyla mücadele üzerine yazdıkları oyunu beldelerde de sahnelemek istediklerini ifade etti.
Bu konuda bir önceki Vali Ahmet Çınar'ın desteğini aldıklarını ancak görev değişikliği olduğunu belirten Ferdi Kazancıoğlu Vali Erdoğan Bektaş ile görüşeceklerini kaydederek destek isteyeceklerini ifade etti.
Vali Bektaş'ın destek vereceğine inandıklarını belirten Ferdi Kazancıoğlu şunları ifade etti:
"Zonguldak Amatör Tiyatrolar Kültür ve Sanat Derneği Başkanıyım. Sezonu bitirdik ama projeler bitmiyor daha yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Yeni sezona da iyi bir şekilde hazırlanmaya başladık hem yetişkin oyunları hem de bu yıl çocuk oyunu hazırlama aşamasına geçtik. güzel olan şey şu, bu projelerden geçen yıldan devam ettirdiğimiz bir önceki Sayın valimizin desteği ile başlatacak olduğumuz bir projemiz vardı ama görev değişikliği olduğu ve şu anki  Sayın valimizin desteğini istemek için bu Pazartesi kendilerini ziyaret edeceğiz. Çocuk istismarı, kadına şiddet ve uyuşturucuyla mücadele üzerine kendi yazdığımız oyunu tekrardan tüm beldelerimiz de oynamak istiyoruz. Çünkü beldelere çıkmadık sadece Zonguldak merkez de kaldığımız için artık bu oynumuzu beldelerde de sahnelemek istiyoruz ve bunun için projeler geliştiriyoruz. Daha iyi olması için sanatın kaliteli olması için çalışıyoruz. Sayın valimize de görüşüp onun desteğini de aldıktan sonra Allah'ın izniyle daha güzel işler, daha iyi işler yapacağız. Sayın valimizin bu konuda desteğinizi talep edeceğiz."dedi.
Editör: TE Bilisim