Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Zonguldak’a gelecek. Uzunmehmet Camiinin açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos Limanı ve MFA maske fabrikasını ziyaret edecek. Ziyaretin günler öncesinde kentte hummalı bir çalışma başladı. Özellikle Erdoğan’ın kullanacağı güzergahlarda adeta seferberlik ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde canlı yayında, “Zonguldak’tan müjde açıklayacağım” sözlerinin ardından tüm Türkiye’nin gözü Zonguldak’a çevrildi.

Dün yağmur altında MFA maske fabrikasının bulunduğu Çaydamar bölgesine, parkenin üzerine hiçbir alt yapı çalışması yapılmadan ve yağmura aldırış etmeden dökülen asfalt tepkilere neden olmuştu.

Bugün de Zonguldak limanında Kardemir’e ait yükleme alanın dışında ön yüzünde bulunan ve yıllarca solmuş ve kötü görüntüye sahne olan afişler nihayet yenileniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açacağı Uzunmehmet Camii güzergahında bulunan limanın dışında bulunan kötü görüntü Erdoğan sayesinde ortadan kalkmış oldu.

Zonguldak’ta yapılan ummalı çalışmaları gören vatandaş, “iyi ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geliyor” dedi.

Editör: TE Bilisim