Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) MEDEM, Isparta Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi heyetini ağırladı. 
Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kültür Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı toplumsal barışa katkıda bulunmak, Türkiye içi etkileşimi güçlendirmek, öğrencilerin farklı yaşam tarzlarını ve kültürlerini tanımalarını sağlamak ve yapılan eğitimler ve aktivitelerle gönüllülüğün ve toplumda çok renkliliğin önemini vurgulamayı amaçlayan çalışma kapsamında Isparta'dan Zonguldak'a gelen 10 öğrenci Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezinde (MEDEM) yapılan etkinliğe katıldılar.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Isparta Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Nurcan Akgül şunları söyledi:
"Zonguldak, Isparta, Eskişehir, Bursa, Rize, Adana, Erzincan, Edirne, Uşak illerinden toplam 9 Anadolu Lisesinden 20şer öğrencinin katılımı ile öğrenci değişimleri gerçekleşmiştir. Öğrenciler gidilen yerin kültürünü yakından tanıyabilmeleri için öğrencilerimizin aileleri tarafından misafir edilmişlerdir. Bu program kapsamında sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirmek üzere Erdemir Anadolu Lisesi öğrencileri İngilizce öğretmeni Sevda Aslantürk gözetiminde ve eşliğinde BEÜ MEDEM'de önemli bir etkinliğe katıldık. Öğrencilerimiz Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezinde engelli öğrencilerle bir araya gelip birlikte resim faaliyeti gerçekleştirmiştir. Bize ev sahipliği yapan BEÜ yönetimine ve MEDEM ekibine teşekkür ederiz."

Editör: TE Bilisim