Zonguldak Valiliği öncülüğünde, kamu kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkılarıyla, 19 mahallede eşzamanlı düzenlenen iftar programları devam ediyor.

Bu kapsamda İnağzı Mahallesi'nin iftarı İnağzı cami avlusunda yapılıyor.

Düzenlenen iftar programına İnağzı Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösteriyor.

İnağzı Mahallesi Muhtarı Mustafa Hamzaçebi yaptığı açıklamada Vali Ahmet Çınar'a teşekkür ederek," Öncelikle Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Zonguldak'ta 19 mahallede 25 noktada iftar programı başladığı günden beri çok güzel bir şekilde devam ediyor. Her gün katılım daha da yüksek oluyor. Bazen yemek yetmediği zamanlarda hiç uyumuyor, bu organizasyon çok güzel bir organizasyon ve bunu organize eden ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Sayın Valim ve Emniyet Müdürü'ne teşekkür ediyoruz. Çok güzel gidiyor ve şu anda da hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ramazan ayı girdi gireli daha evde bile iftar açmış değiliz. Her akşam burada organizasyonun başında Sayın Valimizin vermiş olduğu talimatı yerine getirmekle uygulamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu uygulamadan dolayı memnuniyetini dile getiriyorlar vatandaşlarımız. Allah razı olsun katkısı olan tüm herkesten.

Hatta bu uygulama bu sene başladı. İnşallah bundan sonra devam eder. Çok güzel bir kaynaşma vesilesi oluyor.

Birlik ve beraberlik oluyor. Ötekileştirme olmadan herkes bir araya gelip renk din dil ırk ayrımı yapmadan Afganlısı, Suriyelisi hep beraber kardeşlik havasında iftarımızı açıyoruz. Onun için herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim