Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Anneler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Her anne eli öpülesi, hepsi kutsaldır" dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Anneler Günü nedeniyle bir açıklama yaparak "Bizi var eden, yarınlara hazırlayan annelerimiz, insanların, hayatları boyunca sahip olabilecekleri en değerli varlıklardır. Annelerin evlatları için, tüm yaşam boyunca harcadıkları emek ve taşıdıkları hudutsuz sevgi her türlü takdirin üstündedir. Yeri asla doldurulamayacak olan değerli varlıklarımız, sevgi dolu yürekleriyle her zaman yol göstericimiz, hiç bitmeyen yaşam kaynağımızdır. O yüzden her annenin eli öpülesi, hepsi kutsaldır" dedi.

HER ANNE GÜLMELİ, HER ANNE HUZUR İÇİNDE OLMALIDIR

Kantarcı açıklaması, "Ülkemizde, ne yazık ki pek çok anne, bugünü, evladı için duyduğu derin endişelerle karşılamaktadır. Yarın kaygısı, kanayan bir yara olarak annelerin içinde durmakta, birçoğu da ecelsiz ölümlerde kaybettiği evladına gözyaşı dökmektedir. Her annenin güldüğü, her annenin çocuğunu yatağına tok yatırmanın huzurunu duyduğu bir ülke en büyük hayalimdir. Annelerin çocuklarının ecelsiz ölümlerine döktükleri gözyaşları artık son bulmalıdır. Bu düşüncelerle, varlık sebebimiz olan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, her birine en içten sevgilerimi sunuyorum" diyerek bitirdi.

Editör: TE Bilisim