Merkez bankası kararına piyasalardan tepki! Merkez bankası kararına piyasalardan tepki!

Burçin Tığ hakkında, 2 ay önce açılan soruşturma olmasına rağmen soruşturmanın akıbeti kamuoyu ile paylaşılmadı. Hakkında soruşturma açılan bir memurun aynı okulda görevine nasıl devam ettiği ise merak konusu.
Ali Rıza Tığ’ın eşi Burçin Tığ hakkında açılan soruşturma devam ederken, Ali Rıza Tığ köşe yazılarından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan hakkında sert dille eleştirmiş, soruşturmanın sonucuna etki etmeye çalışmıştı.
Birçok kişiye şantaj yaptığı iddia edilen Ali Rıza Tığ’dan çekinen okul yönetiminin ise olaya sessiz kaldığı belirtilirken, çalışma mesai saatlerine uymadığı iddia edilen Burçin Tığ için ise WhatsApp İhbar Hattımıza ihbarda bulunan vatandaşlar, okul kamera kayıtlarının incelendiğinde gerçeğin gün yüzüne çıkacağını belirtti.
“Pusuya düş Pusula düşme” sözleriyle, köşe yazılarından bürokratlara göz dağı veren Ali Rıza Tığ’ın, eşi Burçin Tığ hakkında devam eden soruşturma kapsamında da, bürokrat ve müfettişleri etkilemeye çalıştığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim