Level Hastanesi alanında başarılı ve deneyimli hekimleri  uzman kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.  Op. Dr. Özgür BALTA Göz Hastalıkları Polikliniği’nde hasta kabulüne başladı.
ÖZGÜR BALTA KİMDİR?
Dr. Özgür BALTA, 1987 yılında Ankara’da doğmuştur. 2011 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. İhtisasını Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2015 yılında tamamlayarak Göz Hastalıkları Uzmanı unvanını almıştır.
Ankara’da çeşitli devlet hastaneleri ve özel hastanelerde 11 yıl boyunca görev yapmış, yurtdışında çeşitli hastanelerde göz ameliyatları gerçekleştirmiştir.
Göz Hastalıkları Uzmanı  olarak tedavi alanı içerisinde; katarakt cerrahisi, gözlükten kurtulma cerrahileri (Akıllı lens, No Touch Lazer, Fakik lensler), retina hastalıklarında iğne tedavileri (Avastin,Lucentis, Eyelea, Ozurdex ), retina ameliyatları (retina dekolmanı, göz içi kanama, Makuler membran ve delikler), pterjium, şalazyon, göz kapağı ameliyatları bulunmaktadır.
Özel Level Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği ileri teknoloji teşhis ve tedavi cihazları ile donatılmış olup Göz Hastalıkları Polikliniği’nde ve tam donanımlı göz ameliyathanesinde uygulanan tedaviler;
Çok fonksiyonlu göz ölçüm cihazı
Bebek ve çocuklara özel bilgisayar ölçümü (otorefraktometre)
Anjiyografik özellikli göz tomografisi (OCT)
Bilgisayarlı görme alanı
YAG ve Argon lazerler
Akıllı lens ölçümü için optik ve ultrasonik biyometreler
Tam donanımlı göz ameliyathanesi
Fakoemülsifikasyon (dikişsiz) yöntemi ile katarakt ameliyatı
Primium akıllı mercek uygulaması
Göz kapak  estetik ve fonksiyonel cerrahileri
Botox uygulamaları
Göz yaşı ve kanal tıkanıklık tedavileri
Çocuk göz hastalıkları ve şaşılık tedavileri

Editör: TE Bilisim