AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün istifasının ardından yeni Başkanın, Cuma günü belirleneceğini söyledi.

Tosun, Basında diğer belediye başkanlarının istifalarının istendiği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün istifasının ardından yeni Başkanın, Cuma günü belirleneceğini ifade ederek;

"Basında diğer belediye başkanlarımız hakkında haberler çıkmıştır. Gökçebey belediyesi hariç diğer belediye başkanlarımız görevinin başındadır. Böyle bir şey yoktur. Ankara'da Genel Merkez de yaptığımız ziyaretlerde iki ilçenin yönetim kurulunun atamalarını yaptırdık. Sisteme kayıt olmaları içinde Genel Başkan yardımcımız tarafından imzaları atılmıştır. Şu anda 8 ilçemizden altısının kongreleri bitmiştir. Alaplı ve Kozlu ana kademe kongreleride yapılmıştır. Dün itibariyle yaptığımız iki atama ile beraber Zonguldak ilçe teşkilatlarının tamamının yönetimleri oluşturulmuştur. Bunun dışında kadın ve gençlik kollarında yapacağımız kongreler vardır. Kadın kollarında üç ilçemizde kongre yapılırken Gençlik kollarında da dört ilçemizde kongreleri tamamlanacaktır. Diğer yandan Ankara ziyaretinde, belediye başkanlarımızla ilgili görüşmeliriz olmuştur. Bugün için Gökçebey ilçemizde belediye başkanlığına devam edecek olan arkadaşımızı tespit etmek için bir çalışma yapacağız. Genel merkezden yerel yönetimlerden iki yönetici gelecektir. Gökçebey ilçesinde bir çalışma yapılacaktır. Gökçebey'de beş tane meclis üyemiz vardır. Beş meclis üyesi arkadaşlarımızın içerisinden bir tanesini tespit ederek tekrar belediye başkanlığına gelmesini sağlamak için bir çalışma yapacağız. Bu çalışma bu akşam Gökçebey'de ilçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, Belediye meclis üyeleri, il Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte yanyana gelerek çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bu çalışma içerisinden çıkan sonuç ile Meclis'te bir seçim yapılacaktır. Cuma günü de hayırlısıyla Gökçebey belediye başkanını tayin etmiş olacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim