Nejdet Tıskaoğlu tarafından, "Orta vadede 3 yıllık hedefimiz 15 fabrikanın hayata geçirilmesi ve 15 bin kişilik ek istihdam sağlanması." olarak açıklanan projede, 3 yıl geçmesine rağmen bir yol kat edilemedi. 
Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tıskaoğlu, proje kapsamında sadece kendi fabrikası olan Elcab Kablo Çaycuma’da açıldı
“Orta vadede 3 yıllık hedefimiz 15 fabrikanın hayata geçirilmesi ve 15 bin kişilik ek istihdam sağlanması. Bu fabrikalarla birlikte 750 milyon liraya kadar ulaşabilecek bir yatırım yapılacaktır” diyen Tıskaoğlu’nun projesi 3 yılın ardından fiyasko ile son buldu.
‘Eve Dönüş’ diyerek Zonguldak’a gelen Necdet Tıskaoğlu bir süre sonra, hedefinin Zonguldak Milletvekili olmak olduğunu açıkladı.
3 yılda 15 bin istihdamdan bahsedilirken, geçen yılların ardından projede toplam istihdam 500 kişiyi geçmedi.
ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun,“Kurulacak fabrikalarla birlikte 750 milyon liraya kadar ulaşabilecek bir yatırım yapılacak” sözü de 3 yılın ardından  havada kaldı.
Kendi reklamı için ‘Eve Dönüş’ adı altında tanıtımına katkı sağlayan Nejdet Tıskaoğlu, iş umudu ile bekleyen Zonguldaklı gençlere nasıl açıklama yapacağı merak konusu olurken Milletvekili olma hedefini açıklayan ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun  “Eve Dönüş Projesi” Zonguldak için hayal kırıklığı oldu. Tıskaoğlu Çaycuma’da açtığı kablo fabrikası ile bir tek kendisi evine dönmüş oldu. Bu dönüşün altında da milletvekili olma hayali yattığı anlaşıldı!

Editör: TE Bilisim