İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir süredir erken seçim söylemlerinin ardından Zonguldak'a gelerek ziyaretlere başlayan Ulupınar'ın, erken seçim olması durumunda yeniden milletvekilliğini aday mı olmak istiyor sorularını akıllara getiriyor.
2000- 2010 yılları arası DYP daha sonra DP'de siyaset yapan Turgut Hamzaçebi'yi yakınlığı ile bilinen eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile ziyareti kafalarda soru işareti bıraktı.
Ziyareti sosyal medyadan paylaşan Hamzaçebi: "AK Parti milletvekili Özcan Ulupınar İlçe başkanı Metin Karaduman'la beraber beni büromda ziyaret ettiler. Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. Abi kardeş olarak kucaklaştık, kendisine başarılar diledim. 2000- 2010 yılları arası DYP daha sonra DP'de siyaset yaptım kendi milletvekillerimiz bile kapımızı çalmadı.Yine seçimler geldi yaklaştı hiç bir aday kapımızı çalmadı. O nedenle Özcan beye teşekkürü bir borç bilirim.Kapımızı çalana gönlümüzün de açık olduğunun bilinmesini isterim."

Editör: TE Bilisim