Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Parti binası girişinde il kadın kolları başkanı Züleyha Yazıcı Arıman tarafından Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ve Fatih Dönmez’e çiçek takdim edildi.

Ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, İl ve İlçe başkanları, Belediye başkanları ve partililer hazır bulundu.


 - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “17 yılda sosyal yardım bütçemizi 21 kat artırarak 43 milyar liraya çıkardık. Bugüne kadar toplam 289 milyar lira vatandaşlarımıza sosyal yardım ulaştı”
 - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez:
 - “Toplam doğalgaz şebekesi için yoğun bir mesai harcıyoruz. Son 15 yılda 140 bin kilometrelik bir doğalgaz hattı kurmuşuz. 15 yılda dünyanın etrafını kazarak 3.5 defa tur atmışız”
 - “Merkezi hükümetin bu yatırımlarına karşı yerel yönetimlerden aynı hissiyatı alamadık. 31 Mart’ta bence Zonguldaklının eline bir fırsat geçiyor. Vakit AK Parti vaktidir”

   Zonguldak ziyaretinde AK Parti’de partililer ile buluşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “17 yılda sosyal yardım bütçemizi 21 kat artırarak 43 milyar liraya çıkardık. Bugüne kadar toplam 289 milyar lira vatandaşlarımıza sosyal yardım ulaştı” diye konuştu.
  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Zonguldak ziyareti kapsamında AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. Burada partililer ile buluşan Selçuk, “AK Parti referansı her zaman kadın değerlerden aldı. Ulu bir çınar gibi birlik şuuru içerisinde ilerlemeye devam ediyor. İnşallah 31 Mart akşamı da sizlerle beraber bu müjdeyi Zonguldak’tan alacağız. Biz milletimiz ve vatandaşlarımızın her zaman duasına sahip olduk. Her seçimden zaferle çıkmamızın sebebi vatandaşlarımızdan aldığımız duadır. Önemli olan gönül belediyeciliğini yapabilmektir. Zonguldak’ta da ak kadrolarla birlikte bu seçimi geçireceğiz. Zonguldak liderine olan güvenini ve sadakatini ispat etti. İnşallah yeni seçimde de bunu büyük bir oranda ispat edeceğine inanıyoruz. Bu seçim belediye seçiminden öte beka seçimi olacak. 2 gün önce 28 Şubat darbenin yıl dönümüydü. Darbe doğrudan demokrasiye milli iradeye anayasal haklara karşı büyük bir hukuksuzluk ve zulümdür. 28 Şubat’ta bizler bu zulmü yaşadık. Hamdolsun bu süreç 2002 yılında son buldu. AK Parti hak ve özgürlükleri inanç ve değerleri teminat altına aldı. Buna kastedenler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde de kurulduğu günden bugüne AK Parti milletiyle yanyana duran, tevazuuyla çalışan bir parti oldu. AK Parti’yi diğerlerinden ayıran bir özelliği her zaman çalışmasıdır. Seçimden seçime değil her gün her ay çalışmasıdır. Gönül belediyeciliği, kalpler kazanmak dedik.

Editör: TE Bilisim