Korona virüse yakalanan 3 çocuk babası Halim Demir, koronaya rağmen müthiş bir enerjiye sahip olduğu ve neredeyse memleketi Trabzon’a yürüme gidebileceğini söyledi.

Zonguldak’ta Dilaver mahallesinde yaşıyan 48 yaşındaki 3 çocuk babası Halim Demir, 2 gün önce korona virüse yakalanarak evinde izole edilip karantinaya alındı.

Demir korona virüse yakalanmasına  rağmen müthiş bir enerjiye sahip olduğunu ve neredeyse memleketi Trabzon’a yürüme gidebileceğini iddia etti.

Halim Demir, yaşadığı bu ilginç olayı ise sosyal medya hesabından paylaşarak  korona virüse yakalanan insanlara moral verdi.

İşte Halim Demir’in o paylaşımı;

‘töbe töbe yaaa ya beni bi akıllı bişe bulamazmı korananında delisi buldu haaazıp zıp  zıplıyom avazım cıkdığınca şarkı söyluyom evdeki yemekleri bitiridim pastaneci osmana gidip tepsi tepsi tatlı börekyiyesim var hatda trabzon spoun kalesine gecsem  bu sene şampiyyon  ederim hatda bıraksalar trabzona yureme giderim hayatımdabu kadar derinnefes aldığımı bu kadar zinde olduğumu bilmemya mutasyanamı uğradı korana  RABBİM  her koranalıya böyle rahatlık nasipetsin karantinada olmasam sabah gidip 40 ton kömur cuvallarımhaaa deli korana yaaa  RABBİM sana binlerce şukurler olsun’

Emre Can Bayram

Editör: TE Bilisim