CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ile birlikte Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Demirtaş, ziyarete ilişkin; "Baro Başkanlığına seçilen çok değerli meslek ustamız, büyüğümüz Avukat Özel Eroğlu'na tebrik ziyaretidir. Bir önceki başkanımız da son derece başarılı bir başkandı. Ben de avukatlıktan gelme bir milletvekiliyim. Her zaman için örnek aldığımız duruşuyla hepimize örnek olan bir meslek üstadımızdır. Zonguldak Barosu'na çok büyük katkı sunacağını düşünüyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Özel Eroğlu da, Demirtaş'ın eski meslektaşlarından olduğunu belirterek; "Vekilimiz, benim çok eski bir meslektaşımdır. Zonguldak'a tek sahip çıkan Milletvekilidir. Özellikle kömür yasasındaki bölünmelerle ilgili mücadelesi takdire şayandır. Yaşamda bir çok şey yapabilirsiniz ama yaptığınız şeyin etkisi değeri çok önemlidir. Ben kendisini kutluyor, örnek olmasını diliyorum. Tabi bu konuda diğer Milletvekillerinin katkıları da oldu ama hiç olmayanları da vardır. Onlara da ders olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim