Kurumun parasını yemek, usta öğreticileri tehdit etmek, görev vermemek, usta öğreticilerin puanları ile oynayarak şartları tutmayan kişilere görev verip ücret ödeyerek devleti zarara uğratmak, haksız ödemeler ile ücretler almak, yapılmayan kurslar için ödemeler yapmak, kurumu çiftliği gibi kullanmak, organize sanayide bulunan ve halk eğitim üzerinden çalışanlarına kurs açan şirketlerden alınan paraları özel hesaplarına geçirmek gibi suçlarla suçlanan Gökhan İncircioğlu’na ceza deği adeta ödül verildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun arkadaşı ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hamit İncircioğlu’nun oğlu olduğu için Çaycuma Halk Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Gökhan İnciroğlu hakkındaki ‘Zimmet’ şikayetleri dikkate ilçedeki yetkili makamlar dikkate alınmayınca CİMER’e yapılan şikayetler sonrası hakkında soruşturma açıldı.
Halk Eğitim Müdürü Gökhan İncircioğlu hakkında yapılan “Zimmetine para geçirdiği” iddiaları sonrası Milli Eğitim Bakanlığı geniş çaplı yürüttüğü soruşturmada yaklaşık 200 kursiyer ve bazı işletmeleri dinledi.
İddiaya göre; İncircioğlu’nun zimmetine para geçirdiği müfettişler tarafından tespit edilmesine rağmen görev yeri değiştirilen Müdür, Halk Eğitim Müdürlüğü yanında bulunan Şehit Aydın Berber İlköğretim Okulu’na bilgisayar öğretmeni olarak olarak atandı.

Gözler Kaymakam Mehmet Göze’de!

‘Zimmet’ soruşturma dosyasının Çaycuma Kaymakamı’nın önünde olduğu, onay vermesi halinde hakkında adli soruşturmanın başlayacağı belirtiliyor.
Daha önce kent halkının defalarca şikayetleri olmasına rağmen AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun koruduğu Halk Eğitim Müdürü Gökhan İncircioğlu hakkında Kaymakam Mehmet Göze’nin Adli İşlemi başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu.

Editör: TE Bilisim