İhale şartnamesine göre 32 araçla çalışması gereken firma 16 araçla çalıştığı iddia edilirken, duraklarda otobüs bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Özellikle Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne yapılan otobüs seferlerinde sefer sayılarının az olması nedeniyle izdiham yaşanıyor. Durak önlerinde saatlerce otobüs bekleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi
KOZLU BELEDİYE BAŞKANI ALİ BEKTAŞ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR!
Kozlu Belediyesi tarafından yapılan Özel Halk Otobüsü İşletmeciliği ihalesi tek başına giren KOZTAŞ Firması ihaleyi alarak seferlere başladı. Ancak daha önce aynı işi yapan BEKART Firmasının kamu ihale kurumuna yaptığı itiraz ve sonrasında açtığı davada rekabet koşulları oluşmadığı gerekçesiyle ihale iptal olurken, Kozlu Belediyesi tarafından hala yeni bir ihale yapılmadı.
İhaleyi 5 yıllığına kazanan KOZTAŞ firması ihale şartnamesindeki 32 araç zorunluluğunu yerine getirmediği ve eksik araçla çalıştığı iddia edilirken, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise hala sessizliğini koruyor. 
KOZTAŞ BÜTÜN SEFERLERİ AZALTTI!
Zonguldak'tan, Kozlu Topbaşı Mahallesi ve Askeri tepe mevkine yapılan otobüs seferlerinde de  sefer sayılarının az olması nedeniyle izdiham yaşanıyor.
Her iki güzergahta sabah ve akşam saatlerinde yaşanan soruna karşın ek sefer konulmaması tepki çekiyor. Zonguldak ile Kozlu 19 Mayıs Mahallesi, Askeri tepe arasında akşam saatlerinde yalnız 18:30 ve 19:30 saatlerinde tek otobüs çalışması ise dikkat çekiyor. Kozlu Belediyesi ve yolcu taşımacılık işini üstlenen KOZTAŞ firmasına seslenen vatandaşlar Kozlu Kaymakamlığının da soruna el atmasını isterken otobüs sefer sayılarının denetlenmediğini belirtti.

Editör: TE Bilisim