Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın AK Partili Ahmet Yılmaz, Mehmet Gök için Fetöcü oldukları, Ömer Gülay’ın ise itirafçı olduklarına yönelik hazırladıkları dosyaları AK Parti Genel Merkezi’ne şikayet ettiğini anlatan Mehmet Baş, “O iftar yemeğinde iftira attığı, şikayet ettiği insanlarla iftarda barışma yemeği düzenledi. Bu kadar ahlaksızlık olur mu?” diye sordu.
Mehmet Baş, yine Selim Alan’ın Açık Çarşı sahibi Yusuf Yılmaz’la ilgili de “Ne diyordu Selim Alan, “Açık Çarşı’nın sözleşmesi bitince bunları buradan kovacağım” diyordu. Bakın ben sosyal medyada yazıyorum, burada konuşuyorum. Çıksınlar yalan desinler. Bu olaylardan sonra Ahmet yılmaz ve Mehmet Gök yönetime giremedi” dedi.
İşte Mehmet Baş’ın Elmas TV ekranlarından yaptığı çarpıcı açıklardan satır başları;
Selim Alan, madem partideki kırgınlarla barışacak, bulaşacaktı, herkesi neden davet etmedi. Davet ettiği isimlere Ahmet Yılmaz, Mehmet Gök’e FETÖ’cü demedi mi, Ömer Gülay’a itirafçı demediler mi, onlarla ilgili bir klasör yapıp Genel Merkeze şikayet ettirmedi mi?
Ne diyordu Selim Alan, “Açık Çarşı’nın sözleşmesi bitince bunları buradan kovacağım” diyordu. Bakın ben sosyal medyada yazıyorum, burada konuşuyorum. Çıksınlar yalan desinler. Bu olaylardan sonra Ahmet yılmaz ve Mehmet Gök yönetime giremedi.
Çıksınlar desinler ki, “bu iftar yemeği barış yemeği”. O iftar yemeği AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’i yeme yemeğidir.
Her sağlıklı insan hasta adayıdır. İl Başkanı Zeki Tosun’u evine getirip-götürenler, kapısında nöbet tutanlar, hastalığında bir kez olsun geçmiş olsun ziyaretine gitmediler, Zeki Tosun’un aleyhine yazdırdılar, görevden aldırmaya çalıştılar, bu kadar ahlaksızlık yapılır mı?
Ben kimseyi karalamıyorum, iftira atmıyorum, dedikodu yapmıyorum. Bildiklerimin % 30’unu anlatıyorum. Çıksınlar açıklasınlar.

Editör: TE Bilisim