Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il Başkanı Umut Başoğlu, beraberinde il yönetimi ile birlikte Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas'ı ziyaret etti.

Başoğlu ziyarete ilişkin şunları söyledi;

"İl yönetimi ile birlikte bir takım iade-i ziyaretleri devam ediyoruz. Muhtarlar ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu, siyasetsiz olarak seçilen sadece bir siyasi kuruma bağlı olmadan mücadele veren seçilen en demokratik kurumlardan bir tanesidir. Bu süreçte bizlerin de parti olarak kendileriyle ilgili bölgemizde ilgili yapabileceğimiz ne varsa bundan sonrada elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ediyorum. Bu noktada bizleri kabul ettiği için başkanımıza teşekkür ediyorum."

Şerafettin Nas da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;

"Kendilerine teşekkür ediyorum. İleriki günlerde daha sık birlikte olacağız. Çünkü burası halkın evidir. O nedenle isteyen her zaman buraya gelip sohbet edebilir. Siyaset hizmet etme sanatıdır. Umut Başkan'a başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Bu süreç bir mücadele sürecidir. Kendinizi ne kadar iyi anlatırsanız halktan olumlu tepki alırsınız. En demokratik seçim muhtarlar seçimidir. Hiçbir siyasi parti olmadan bütün herkesin oyunu alarak seçiliriz. Bizim finansmanımız vatandaştır." 

Editör: TE Bilisim