CHP 11. Genel Kurulunda yapılan kongre sonrası Ebru Uzun'dan sonra Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Fikret Zaman ve ekibi ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi de ziyaret eden Başkan Zaman ve yönetim kurulu üyeleri KGD Dernek Başkan Vekili Mustafa Emen ve Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ile bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Mustafa Emen, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı size ve ekibinize hoş geldiniz diyor ve çalışmalarımızda başarılar diliyorum. Zor bir görev aldınız, sizin ve ekibinizin başarılı olabilmesi için büyük gayretleriniz olması gerekiyor. Seçimler yaklaşıyor ve sizler bu anlamda Zonguldak'ta ciddi çalışmalar yapmak durumdasınız. Siyasetin sandığa yansıması da o ekibin çok çalışması ve vatandaşın ayağına giderek bir bir onlarla istişare etmesi gerekiyor. Bundan sonraki süreçte il ve ilçenin çok daha koordineli çalışması halinde başarı oranı yüksek olur diye düşünüyorum. Bu anlamda size ve ekibinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum." dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ise yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi;
"Çok teşekkür ediyorum bizi kabul ettiğiniz için. Karaelmas Gazeteciler Derneği‘nde bulunan bütün arkadaşlarımız eskiden beri bizim dostlarımızdır. Şimdi burada bulunan arkadaşlarımız görev yapmasalar bizim yaptığımız görevlerde askıda kalır. Bizde seçildiğimiz zamandan beri hızla sizin söylediğiniz doğrultuda 2019'a doğru giderken çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.  Seçildikten sonra hızla merkez ilçede bulunan arkadaşlarımızın görev dağılımı yaptık ve iki günlük parti eğitiminden geçirdik. Sonra projeler hazırlandı, bu projeler gerçekten çok güzel projelerdi. Köylerdeki okullarımızın durumu çok kötü terkedilmiş ekonomi kötü köylü fakir durumda. Himmetoğlu köyünde bir okulda  Gençlerimizle beraber boyası ve badanasını birçok şeylerini hallettik. Daha sonra Hacıaliköyünde  de oraya kitaplar ders araç gereçleri getirdik, öğretmenlerle ve velilerle buluştular güzel bir etkinlik oldu. Bahsettiğim 2 aylık süreçte seçildiğim zamandan beri sıkı çalışıyoruz. Aynı zamanda yine proje kapsamında huzur evinde kalan yaşlılarımızı ziyarette bulunduk.  Müzik eğitimi dinletisi yapıldı ve çok memnun oldular. Bunları bir siyasi vasfıyla yapmadık, vakıf üzerinden yaptık ve bunu basına yansıtmadık. Bunun dışında beldelerimiz var, 3 tane beldeyle ilgili tüzük derki atama yapabilirsin ama bize atama yakışmaz bunun için beldelerimize önceden haber verdik gittik toplanan arkadaşlarımıza partinin beldeye bakışını, şehre bakışını Türkiye geneliyle ilgili politikalarını anlattık. Demokratik bir şekilde 3 beldemizi de oluşturduk, aynı zamanda yine proje kapsamında Kardeşler köyünde kadına şiddetle ilgili çok güzel bir program yaptık. Bayanların sorunları ile ilgili görüş alış verişi yapıldı. Kısa sürede hızlı bir şekilde yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Zonguldak'ta parti ayırım yapmadan bütün partilerimizi dolaşıyoruz. Siyasi görüşleri farklı olsa da biz Zonguldak'ta yaşıyoruz. Zonguldak'ın sorunları gazeteciyi de ilgilendirir. Bütün dernekleri ilgilendirir ve hepimizi ilgilendirir. Bu paylaşımları yapmak olumlu oluyor. Aynı doğrultuda arkadaşlarla beraber görevimizin başındayız."

Editör: TE Bilisim