CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun şu şekilde konuştu;

İnsan şarkıcı Gülşen'in aylar önce verdiği konserde ettiği sözlerden dolayı fırtınalar koparanları gördükçe hayrete düşüyor ve sormadan edemiyor. 

Bu 20 yıllık AKP iktidarı sonrasında "Bu da yapılır mı?", "Bu da denir mi?", "Bu kadarı da olmaz" dediğin hiçbir şey yaşanmadı mı? Yaşandıysa nedir? 

Örneğin;Kürt  kökenli vatandaşlarımızdan oyu alabilmek için TRT'ye interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'ın çıkarılması dedirtmedi mi bunu? 
Yahut bir arazi 3 milyona devlet tarafından bir şahsa satıldıktan sonra 750 milyona tekrar devletin başka kurumunca geri alındığını duyduysan ve bu durum seni rahatsız etmedi mi? 
10 milyon Suriyeli, Afgan, Filistinli, Libyalıdan mutlu musun? Siz, CHP'lilerle bile anlaşamıyorken  aynı kültürden gelmediğin, aynı dili konuşmadığın, aynı coğrafyadan olmadığın buna insan ile sadece müslüman olmaktan dolayı bir bağ kurabileceğine inanıyor musun? 
Örneğin Demirören'in Ziraat bankasından aldığı 750 milyon dolar kredinin ödenip ödenmediğini öğrenmek ticari sırra girerken, kıtlığın geldiği bariz olan ortamda çiftçinin traktörüne el konması sizi rahatsız etti mi hiç? 
Peki Rıza Zarraf’tan 800 bin TL'lik saat alan Bakan , peçeteye "Parası alınmıştır" yazıp, meclis kürsüsüne fatura diye bıraktığında "yuh, bu kadarı olmaz" dedin mi? 

Ankara'ya dinazor park yaparak 700 milyon doları yok eden Melih Gökçek gibi adamlara oy verirken, CHP'liler için "Bunlar Heykelci" demekten utanmadın mı ? 

Rahip Brunson için "Bu kardeşiniz bu görevde oldukça o rahibi size vermeyecek" dedikten tam 24 saat sonra Rahip Brunson'ı salıvermesi sırasında bi "Ne oluyoruz ya”" dedin mi? 
Rus pilotu biz öldürdük deyip, sevinç çığlıkları attıktan 1 gün sonra biz öldürmedik diye açıklama yapıp, haftası çıkmadan Rusya'da, Putin’le  görüşmek için kapıda bekletilirken , hiç bi utanmanız  oldu mu devlet ve millet adına? 

Hepsini geçtim..."Megri megri" diye Abdullah Öcalan'ın mektubunu, eline alıp, Diyarbakırda PKK bayrakları eşliğinde o mektubu seçim propagandası için okudu adam. O zaman da "Ne yapıyor arkadaş bu?”dedin mi? Demedin. 

Peki bütün bunlar için tepki vermeyen sen acaba ne olursa tepki verirsin?
Mesela bir Bakan kendi bakanlığına ve üstelik fahiş fiyatla dezenfektan satarsa tepki verir misin? 

Kur’ana alenen hakaret edene büyük elçi ünvanı verene sesin çıktı mı?Dikkat buyrun,İmam Hatip Okulundan değil kutsal kitabımızdan,Allah’ın kelamını bize ulaştıran kitaba ,hakaret eden birinden bahsediyoruz !
İmam hatipler kutsal değildir ,okuldur o kurumlar okul!
Ne tepki verdin buna? 

Namaz kılmayan öldürülür, deve sidiği şifadır diyen sözde ilahiyatçıya tek kelime ettin mi?
Hak verdiysen namaz kılmayanları öldürmek aklının ucundan geçti mi? Hasta olduğunda deve sidiği içip şifa bulmak aklına geldi mi??

Haa ! Gülşen'in  İmam Hatip okullarına laf etmesine ,böyle bir sebepten tutuklanmasına zafer çığlıkları atıyorsunuz. 

Bu ahlak bekçisi ,yerli ve milli pozlarınız artık yordu tüm ülkeyi... 

Her gün böyle bize, aklımıza, vicdanımıza hakaret edip, hukuku keyfinize göre işletip ;tehdit ederek böyle borunuz ilelebet ötecek mi zannediyorsunuz? Cidden merak ediyorum.. 

Yeter artık çekin pis gözlerinizi,leş ellerinizi,karanlık beyinlerinizi üzerimizden !YETER ARTIK YETER! 

Editör: TE Bilisim