Çaycuma Çevre Köyleri Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ‘Çaycumalılar Buluşuyor' etkinliğinin bu yılki organizasyonu hakkında bilgi verdi.
Çiloğlu açıklamasında; "Geleneksel hale getirdiğimiz "ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliği 2018 yılı organizasyon hazırlıklarına başlıyoruz.
Her geçen yıl katılımın katlanarak arttığı organizasyonun bu seneki programını belirlemek ve altyapısını hazırlamak amacıyla 05/01/2018 cuma günü saat 17:00 da SEKA Sosyal Tesislerinde tertip komitesi olarak toplanıyoruz.
Bu toplantıya tertip komitesi dışında gerek fikirleriyle, gerekse etkinlik içinde yer almak isteyen tüm dostlarımız davetlidir.
Bilindiği üzere bu etkinlik Çaycuma ve Zonguldak'ın sorunlarının tartışıldığı, projelerin sunulduğu, dostlukların tazelendiği adını ulusal bazda duyuran bir etkinliktir.
Bu sene önceki yıldan kat kat fazla katılımın olacağı ve projelerin sunulacağı çok daha büyük bir organizasyon olacaktır.
Bu organizasyonda bizlere destek veren Çaycuma Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına ve katkı veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz" dedi.

Editör: TE Bilisim