Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu; "ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliğine emek verenlere teşekkür etti.

Çiloğlu açıklamasında şöyle dedi; "Organizasyon komitesi olarak, Çaycuma Belediyesi öncülüğünde, 6-7 Mayıs'ta yapılan "ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliği için bir yıldır yoğun bir çalışma yürüttük.
 Bu organizasyonda özellikle Çaycuma Kent Konseyi 'nin tüm ekibi, Çaycuma Esnaf Sanatkârlar Odası, Çaycuma Ziraat Odası, Çaycuma İşçi Emeklileri Derneği, Çaycuma Belediyesi THM Korosu, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi, Çaycuma Belediyesi kültür birimi, Çaycuma Kültür sanat Merkezi yetkilileri ile gerek organizasyon içinde yer alan, gerekse destek veren tüm hemşehrilerimiz büyük özveri ile çalıştı. Her birinin emeklerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir köşesinden katılarak bizleri onurlandıran her biri birbirinden değerli katılımcılara çok teşekkür ederim. Onur verdiler şeref verdiler, bizleri çok mutlu ettiler. Özellikle bizlerle paylaştığı fikirleriyle etkinliği zenginleştiren Çaycuma sevdalılarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu organizasyona ev sahipliği yaptığı için Çaycuma Belediyesine ve Başkanına, desteklerinden dolayı Çaycuma Kaymakamlığına ve Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunarım. Ayrıca bizi köylerinde ağırlayan muhtar ve köylülerimize minnettarliğımızı
Davet anlamında unuttuğumuz ve organizasyondaki eksikliklerimiz için de dostlarımızın anlayışına sığınıyoruz.
Her şey güzel Çaycuma'mız, Zonguldak'ımız ve Ülkemiz için"

Editör: TE Bilisim