Özel İçerik!

Zonguldak‘ta görevli olan ve Çaycuma Halk Eğitim Merkezi’nde de müzik dersleri üzerine görev yaptığı belirtilen BEÜ öğretim görevlisi iki kişi Çaycuma Halk Eğitim Merkezi’nde sadece 3 saat çalışma sağladığı sonra bir daha işe gitmedikleri ama gitmiş gibi ücret aldıkları sebebiyle Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gökhan İncircioğlu’na soruşturma açıldığı öğrenildi.
Ayrıca Çaycuma Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğretici olarak görev yaptığı öğrenilen L. Y.’ nin CİMER’e şikayet ettiği ancak arabulucu ile şikayetin geri çekildiği belirtildi. Kurumun Gökhan İncircioğlu hakkında nasıl bir yaptırım uygulanacağı ise merak konusu oldu. 
Yine Halil Bayrak isimli memurun puanının yüksek olması sebebiyle Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve gelmesi gerekirken Devrek’te bir ilkokula müdür olarak atandığı öğrenildi. İncircioğlu yerine Zonguldak‘tan 3 günlüğüne müdür ataması yapılacak. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun baskısı ile yeniden Gökhan İncircioğlu’nun göreve davam edeceği iddia edildi.

Editör: TE Bilisim