CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, "Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı

"ANNELER, KARŞILIKSIZ SEVGİNİN VE SONSUZ ÖZVERİNİN SİMGESİDİR"

"​Karşılıksız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi olan, bizleri hesapsız bir fedakarlıkla büyüten, bugünümüzü ve geleceğimizi inşa eden annelerimiz yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Sevgi bağlarını, belirli günlere sığdırmanın anlamlı olmadığının farkında olarak annelerimize verilen değeri her zaman hissettirebilmeliyiz.

Ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa eden ve edecek olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük emeği olan annelerimize saygılarımı sunuyorum.

Bizim annelerimiz; Kurtuluş savaşında kadın-erkek omuz omuza mücadeleler vererek tarihin altın sayfalarındaki yerini de almıştır."

"ATATÜRK VE ANNESİNE YÖNELİK, PLANLI, PROGRAMLI, ALÇAKÇA BİR HAKARET VE İFTİRA KAMPANYASI BAŞLATILDI"

 

"Özellikle son zamanlarda, Kurtuluş Savaşımızın lideri, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve annesine yönelik, planlı, programlı alçakça bir hakaret ve iftira kampanyası başlatıldı. Hiçbir değerden nasibini almamış, asgari insani niteliklere bile sahip olmayan, annelik gibi kutsal bir kavrama dahi dil uzatacak kadar alçalan bu mahlukları milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Milletimizin vicdanına havale etmekle birlikte, ülkemizin kurucusuna ve annesine yönelik bu edepsizliğin cezalandırılması için adaletin acilen devreye girerek, bu aşağılık hakaretleri edenlerin hepsinin hak ettikleri cezayı almalarını bekliyoruz. Bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu hakaretleri edenlerin Kurtuluş Savaşı zamanında işgal kuvvetlerinin kazanması için çalışanların devamı olduğunu biliyoruz. Hıyaneti alışkanlık haline getirenler bugünlerde sahiplerinin emriyle Atatürk'e, ailesine ve Cumhuriyete olan kinlerini kusuyorlar. Emperyalistlerin ve yerli işbirlikçilerinin kuyruğuna basan, zehir yuvalarına çomak sokan Mustafa Kemal Atatürk'e, yapılan saldırı ülkenin ortak ve kurucu değerlerine yapılmış bir saldırıdır. Mustafa Kemal Atatürk'e ve annesine yapılan hakaret ve iftiralara toplum olarak tepki vererek meydanın boş olmadığını göstermek hepimizin geçmişe ve geleceğe karşı sorumluluğudur.  Bir anne dünyayı değiştirdi. Türkiye bugün özgür bağımsız bir milletse, bayrağımız dalgalanıyor ve Ortadoğu'daki gibi kan gövdeyi götürmüyorsa bu Zübeyde Hanım'ın yetiştirdiğin kahraman evlat sayesindedir. Büyük Atatürk olmasa, gökyüzüne baktığımızda, içimize huzur veren maviliği göremezdik! 

Anneler Gününde, yüreğine evlat acısı düşmüş, şehit annelerimize bir kez daha sabırlar diliyorum."

"ÜLKEMİZİN, ANNELERİN GÜLEN YÜZÜYLE AYDINLANDIĞI;  UMUT VE MUTLULUĞA SAHİP OLDUĞU GÜZEL BİR GELECEK TEMENNİ EDİYORUM"

"Annelerin gözünün yaşlı olduğu bir ülkede aydınlık bir gelecek kurmak mümkün değildir. Ülkemizin, annelerin gülen yüzüyle aydınlandığı;  umut ve mutluluğa sahip olduğu güzel bir gelecek temenni ediyorum. Annesini kaybetmiş vatandaşlarımıza ve evladını kaybetmiş annelerimize bir kez sabır diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Editör: TE Bilisim