Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri bekleme yaptıkları yerin dışında bekleme yapması diğer dolmuşların yaya geçidi üzerinde yolcu indirip bindirmesine neden oluyor. Yaya geçidi üzerinde indirilen yolcular büyük tehlike yaşarken durumun Zonguldak Belediyesi’ne iletilmesine rağmen Zonguldak Belediyesi’nde işletme müdürü olarak görev yapan Nazmi Çolban’ın bu şekilde bekleme yapılmasına izin verdiği öğrenildi.
Uzman Çavuş kadrosundan belediye geçiş yapan Nazmi Çolban’ın hangi yetkiyle vatandaşların can güvenliğini tehlikeye attığı merak edilirken bu olay 4 yıl önce aynı yerde yaşanılan trafik kazasını akıllara getirdi. Yaya geçidinin üzerinde 69 yaşındaki Gülser Güney’i indiren dolmuş şoförü daha sonra Gülser Güney’i fark etmeyerek otobüs ile ezmişti. Kaza sonrası Gülser Güney kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 
Yaşanan bu feci kaza sonrası hiç ders almayan Zonguldak Belediyesi İşletme Müdürü Nazmi Çolban aynı yerde Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri’nin bekleme yapmasına izin verirken, bu konuda kendisine şikâyette gidenlere ise “İzni ben verdim. Size mi soracağım” ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Editör: TE Bilisim