Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği başkanı Savaş Çiloğlu yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da katıldı.

Çiloğlu; toplantı sonrası yaptığı açıklamada;
"Çaycuma ilçemizin sorunlarını yerinde tespit etmek, projeler üretmek, çözüm noktasında katkı verebilmek amacıyla yönetim kurulumuz, üyelerimiz ve gönül dostlarımızla her ay bir bölgemizde bir araya geliyoruz.
İlk toplantımız için, bugün Çaycuma'da Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı'yla beraberdik. Toplantıda belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Kantarcı, bu hizmetleri yaparken karşılaştığı zorluklardan da bahsetti. Son yıllarda Çaycuma'nın büyük bir ivme kaydettiğini ve gelecek için önünün çok açık olduğunu ifade etti. Kantarcı'nın , Perşembe yolu kavşağından ve Bartın Yolu üzerinden ırmak üzerine yapılacak olan geçitlerin Çaycuma'nın büyümesine büyük katkı vereceğini yönündeki düşünceleri bizde büyük heyecan yarattı. Ayrıca, özellikle vurgu yaptığı, Havaalanı ile Filyos üzerinden Zonguldak'a bağlanan yolun duble yol olması gerektiği konusundaki tespiti, dileriz yetkililerimiz tarafından da önemli bir ihtiyaç olarak hayata geçirilir. Toplantının devamında Çaycuma'mızın mevcut sorunları ve çözüm noktasında yapılabilecekler tartışıldı. Özellikle Filyos Vadi projesinin merkezî olan Çaycuma'da elele verilerek her türlü sorunun üstesinden gelinebileceği ifade edildi.
Son olarak, dernek çalışmalarımız hakkında, kendisini ve gönül dostlarımızı bilgilendirdikten sonra görüş ve öneri alışverişinde bulunuldu. Çok verimli geçen toplantıyı karşılıklı olarak başarı dileklerimizle bitirdik. Toplantıya son anda katılımıyla bizlere hoş bir sürpriz yapan Perşembe Belediye Başkanı Sayın İsmail İnam 'a da çok teşekkür ederiz.
Dernek olarak bundan sonraki toplantımızı Filyos Beldemizde yapma kararı aldık." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim