Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı İl Başkanlığı görevine geldiğinden beri Avcı’yı itibarsızlaştırma çalışması içerisinde olan bel altı ve şantaj kokan yazılarıyla ünlü Ali Rıza Tığ bu seferde muhabirleri üzerinden Avcı’ya olan saldırılarına devam ediyor.

Geçtiğim günlerde Zonguldak Kömürspor yöneticileri ve teknik heyet Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı’yı ziyaret ederken ziyarette Pusula Gazetesi muhabirini gören Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı gazetecilerden soru almadı.

“SAYGISIZ MUAMMER!”

Bunun üzerine Zonguldak Kömürspor basın sözcüsü Şükrü Öztürk spor muhabirlerinin olduğu WhatsApp grubunda; “Bugün yaptığımız AK Parti İl başkanımız Muammer Avcı ziyaretimiz gayet verimli oldu başkanımız gerekli görüşmeleri yapacağını tesis reklam ve maddi destek anlamında şehrimizde faaliyet gösteren firmalar ile irtibata geçip en kısa zamanda gerekli desteğin Zonguldak Kömürspor’a sağlayacağını ifade etti. Bizde kendisine beklentilerimiz ve sıkıntılarımızın bunlar olduğunu ifade ettik. Misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanması üzerine grupta bulunan Pusula Gazetesi spor muhabir Ender Yüksel; “2 tane emekçi kardeşimize soru bile sordurmamış adam. Onun vereceği vaatten ne olur? Allah aşkına Şükrü Hocam! 2 parmak bal çalmış ağzınıza o kadar. Saygısız Muammer!” sözleriyle patronu Ali Rıza’ya şirin gözükmek için adeta kin kusarken yapmış olduğu haberlerle de algı operasyonu yapıyor. Yıllardır kendi hobi bahçelerini çevirdikleri Zonguldak Kömürspor ile ilgili kendi gibi Beycumalı olan Hamdi Uçar’a tek bir söz söyleyemeyen Ender Yüksel’in “Saygısız Muammer” sözü tepkiyle karşılandı.

“KÖYLÜSÜ HAMDİ UÇAR’A TEK BİR SÖZ YAZAMADI!”

Kardeşi Fetö’den ceza evinde yatan yıllarca Zonguldak’ta Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Ak Parti İl Başkanlığı ve Ak Parti Milletvekilliği yapan Beycumalı Hamdi Uçar’a stadyum ve Zonguldak Kömürspor ile alakalı tek bir eleştiride bulunamayan Beycumalı Ender Yüksel’in bu tavrı; ”Patronu Ali Rıza’ya ve bir kez daha Ak Parti’den milletvekili olmak isteyen köylüsü Hamdi Uçar’a şirin gözükmek istiyor. Samimiyetsiz” yorumlarına neden oldu. Yeniden Ak Parti Milletvekili olmak isteyen Hamdi Uçar bunun olamayacağını anlaması üzerine bu haberlerin ve itibar cellatlığının arkasında finansal güç olarak Hamdi Uçar’ın olduğu da yine yapılan iddialar arasında yerini alıyor.   

HAKAN YÜKSEL VE ENDER YÜKSEL’İN AKRABA İLİŞKİLERİ!

Zonguldak Gençlik İl Müdürü Hakan Yüksel ile Pusula Gazetesi’nin muhabiri Ender Yüksek akraba olurken Ender Yüksel’in eşi yine Zonguldak Gençlik İl Müdürlüğü bünyesindeki spor müsabakalarında güvenlik olarak görev alıyor. Yine eşinin bu işe alınmasında Hakan Yüksel’in büyük torpili olduğu iddia ediliyor. Yine geçtiğimiz günlerde Nejat Ertaş’ı anma gecesinde protokolde Hakan Yüksel’in yanına gazeteci sıfatıyla Ali Rıza Tığ’ın oturması büyük tepkilere neden olmuş; “Siyasetteki boşluğu ya mafya ya da medya doldurur” yorumlarına neden olmuştu.

ALİ RIZA TIĞ İTİBAR CELLATLIĞINDA BAŞ AKTÖR!

Ali Rıza Tığ’ın abisi Sabri Tığ bugüne kadar Ak Parti ismini kullanarak milyonluk ihalelere imza atarken, Bel altı ve şantaj kokan yazılarıyla ünlü Ali Rıza ise bu şantaj kokan yazılarıyla atama yapılan müdürlerin ismini belirlediği ve atama yerlerine etki ettiği iddia edilirken, Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı göreve geldiğinden beri bu iki kardeşin eli kolu bağlandığı öğrenildi. Bu yüzden Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı’yı her defasında yapmış olduğu haberler ile itibarsızlaştırmaya çalışan Ali Rıza Tığ tepkiler her geçen gün büyürken, yanında çalışan muhabirleri de bu işe bulaştırması “Bunun ki gazetecilik değil, resmen tetikçilik” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Editör: TE Bilisim