Alan, Belediye Nikah Salonu’nda yapılan toplantının gündem dışı kısmı konuşmasında, “Emekliler Günü” ile “Denizclik ve Kapotaj Bayramı”nı kutladı. Gündem maddelerinde ise Belediyeler Meclisi’nin 2022 Ağustos ayının tatil ayı olarak belirlenmesi talebi görüşüldü.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün Metropolitan Belediyeler Birliği, bütçesinden yapılacak olan Hayvan Yaşam ve Rehebilitasyon Merkezi Yapım işi ihalesi ve ödemeleri için 2022 ve 2023 yılları için yüzde 60 oranında katılım payı ödeme yapılması talebi ile ilgili yazısı okundu.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğünün Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke Standartlarına dair Yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin belediye kadrolarında yapılacak olan boş ve dolu kadro derece değişikliklerine ait cetvellerin görüşülmesi talebi yazısı okundu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 27.06.2022 tarihli ve 46077 sayılı BAKKA tarafından yürütülmekte olan 2022 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı(SOGEP)kapsamında Zonguldak Belediyesi adına ''Özel Yetenekli Öğrencilerin Yüksek Teknolejide İstihdamına +8 Yıl Kazandıralım'' başlşıklı bir proje sunulmasına ve projenin başarılı olması durumunda uygulanmasına sunulan projede belediyemizi temsile, ilzama ve proje belgelerini imzalamaya Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim AlAN'ın yetkilendirilmesi talebi ile ilgili yazısı.
Mecliste 2'inci madde oy birliği ile kabul edilirken 3, 4 ve 5'inci maddeler Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Editör: TE Bilisim