Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 18 Haziran'da kutlanacak olan ‘Dünya Babalar Günü' nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Uysal'ın kutlama mesajı şöyle:

"Babalar, zorluklarla başa çıkmayı ve güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucu ve kollayıcısı olan en değerli varlığımızdır. Eşinin ve çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğunun önüne koyan bir babanın yüzünü en çok güldüren, ailesini mutlu ve huzurlu görmektir.

Ailenin huzur ve mutluluğu için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, bizlerle sevinip, üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın gönüllerini, sadece bu anlamlı günde değil, her zaman hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm saygıdeğer babalar ve baba adaylarının gününü kutluyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olanlara aileleri, evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum."

 

Editör: TE Bilisim