Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve CHP Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ı, parti binasında ziyaret etti.

Çağlayan, Başkan Akdemir'i ve Belediye Meclis üyelerini parti binası girişinde karşıladı. Belediye Başkanı Akdemir, Çağlayan'a çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Akdemir ziyarete ilişkin; "Zonguldak'a bir şeyler katabilmek adına ne gerekiyorsa hep birlikte yapmaya çalışacağız. Başka Zonguldak yoktur." diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Çağlayan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Zonguldak'ın, merkezin kalkınabilmesi için, daha da yaşanabilir hale gelmesi için hangi çalışmalarda nasıl güç vermemiz gerekiyorsa bu güç verilecek ve Zonguldak adına yapılacak bütün projelere de destek verecektir" şeklinde konuştu.

Ardından CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun da, Çağlayan'ın çok zor bir dönemde göreve geldiğini, Zonguldak adına tüm sorunlarda siyaset gözetmeksizin birlikte çalışmalar yapacaklarını belirtti.


Editör: TE Bilisim