Dolmuş şoförleri ile bir süre sohbet eden Başkan Akdemir şöför esnafının sıkıntılarını dinleyerek kendileriyle vedalaştı. 

Kapuz dura durak başkanı Kemal Aydın Başkan Akdemir’i davet ettiklerini daveti kırmayıp geldikleri için teşekkür ederek; “ başkanımıza uzun yıllar beraber çalıştık. Kendisi bizlere hizmet etmiştir. Tabii insanoğlu yaşadığı müddetce şartlar değiştikçe ihtiyaçları da değişiyor. Biz bugüne kadar başkanımızdan güzel hizmetler gördük. Kendisine bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında da sağlık içerisinde uzun yıllar devam etmesini diliyorum” dedi. 

Akdemir yaptığı konuşmada,Şoför esnafına nezaketlerinden ve anlayışlarından ötürü teşekkür ederek;  “bu bir bayrak değişimidir görev değişimidir. Bu görev değişimi esnasında yaptığımız çalışmalar nezdinde şoför arkadaşlarımızın bu duygusal yaklaşımını samimi dostluk anlayışını yakaladıysak benim içinde çok büyük bir mutluluktur. Hem şahsım, ailem ve kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. Esnafımız bizim her kurumumuza emanet ettiğimiz arkadaşlarımız. Kendilerine eşimizi, çoluğumuzu çocuğumuz emanet ediyoruz. Bu anlamda biz şoför esnaf arkadaşlarımıza hep önemsedik. Önemsemeye de devam edilecektir. Ben şimdiye kadar kendileriyle abi kardeş ilişkisi içerisinde oldum. Şahsıma karşı göstermiş oldukları kardeşlik duygusunu özellikle nezaketlerinden hiçbir şekilde eksiklik görmedim. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Bu çerçevede dostluk ilişkilerimiz abi kardeş ilişkilerimiz devam edecektir. Zaman zaman çok büyük eleştiriler aldım. Haklılar da yollar hemen bitmiyor. Yapabildiklerimi yapmaya çalıştım. Eksiğimiz ve fazlamızda var doğrudur. Bu işleri yaparken kardeş hani hislerle ayrılmak çok güzel bir şeydir. Bundan sonraki yaşamları da kazasız belasız olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim