Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde il yönetimi ile birlikte Genel Maden İşleri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci'yi ziyaret etti.

Tosun ziyarete ilişkin şunları söyledi;

"3 Mart 1992'de Kozlu'da yaşanan facia sonrası 263 tane madencimiz şehit olmuştur. Böyle bir anlamda kendi kendilerini ziyaret etmek istedik. Orada rahmetli olan madencilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Sınırlarımızda operasyon devam ederken dün Arfin'den acı haber geldi sekiz tane askerimiz şehit olmuştur. Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin. Bugünler özel günlerdir, birlik beraberlik günleridir. Vatan için orada mücadele eden Mehmetçiğimiz top yekün bir mücadele içerisindeyiz. Biz de bugün burada başkanımızla birlikte birlik beraberlik fotoğrafını vermemiz hoş olmuştur."

Ahmet Demirci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;

"Türkiye çok zor günlerden geçiyor. Dün Afrin'den gelen sekiz şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Zonguldak'ta madenlerde iş kazalarımız hat safhadadır. İş güvenliği sınırlarını zorlamaya başlamıştır. Zonguldak'ın altında 1,5 milyar ton kömürümüz vardır. Bu kömürü yeryüzüne çıkartmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Sayın vekillerimizden taleplerimizi Zonguldak'ımız için hep birlikte ileriye götürebilecek kalkındırabilecek ne varsa birlik beraberlik içerisinde yaparsak hem mutlu oluruz hem Zonguldak'ımız hem de ülkemiz kazanır. Biz bu kömürün en azından 5 milyon tonunu çıkartabilirsek ülkemize çok büyük katkı sağlayacaktır. İşçi aldırmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz, işçi aldırabilirsek Zonguldak'ımıza mutlu olur. Bunun için birlik beraberlik içerisinde olursak her şey güzel olur."

Editör: TE Bilisim