Devrek Devlet Hastanesi' ne Sağlık Bakanlığından 3 uzman tabip atandı.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar atamalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

Özcan Ulupınar;

"Devrek Devlet Hastanesine Sağlık Bakanlığının devlet hizmet yükümlülüğü kurasından iç hastalıklarıuzmanı, kadın doğum uzmanı ve mazeret atamasından genel cerrahi uzmanı olmak üzere 3 uzman hekim atanmıştır.

Hastanemizde yeni gelen 3 uzmanımızla birlikte uzman hekim sayısı 7' ye çıkmıştır. Ayrıca 9 pratisyen, 4 diş tabibi görev yapmakta olup haftanın belirli günleri de Zonguldak' tan 5 uzman geçici görevle Devrek' e gelmektedir.

Bununla birlikte Devrek genelinde 17 aile hekimimiz, ilçe sağlıkta 4 doktorumuz ve 1 diş tabibimizile toplamda 42 tabip ve 5 geçici tabip hizmet vermektedir.

Hastanemizin kadrosunun eksikliklerini biliyor ve vatandaşlarımızın taleplerini yakından takip ediyoruz. Konu ile ilgili olarak sağlık bakanlığı yetkilileri ve Sağlık Bakanımız ile bizzat görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak Suriye' deki harekattan dolayı ülkemizin içinde bulunduğu durum neticesinde bazı sıkıntılar olmaktadır. İnşallah zaman içinde çalışmalarımızla vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini giderip kadro meselesini istenilen seviyelere taşıyacağız.

Bu vesile ile Hastanemize atanan 3 uzmanımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyor, vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak' tan sağlık, afiyet ihsan eylemesini niyaz ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilisim