“EŞİMİN KURADAN ÇIKACAĞINI RÜYAMDA GÖRDÜM”

Eşinin isminin kurada çıkacağını söyleyen Eyüp Karataş, çok mutlu olduğunu ve rüyasında kurada eşinin isminin çıkacağını gördüğünü ifade ederken temizlik görevlisi olarak kuradan ismi çıkan Elmas Karataş’da,”Eşimin şansı benden daha iyidir. Üç yıl önce de kura çekiminden çıkarak valilikte çalışmıştım. O zaman da eşimle birlikte gelmiştim kura çekimine. Bu sefer daha çok mutluydum ve eşimin şansına güvendim. İki, üç gündür çok heyecanlıydım ismimin çıkacağına emindim. Eşim kura çekimi için kürelerden Topları seçerken içim kıpır kıpır ediyordu ve çok heyecanlandım. Eşimin benim ismimi çekeceğine yüzde yüz emindim” diye konuştu. 

Toplum yararına çalışma programı (TYP) kapsamında İŞKUR aracılığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Zonguldak İl geneline alınacak 400 temizlik personeli ve 230 güvenlik personeli için İŞKUR’a kayıtlar 23-27 Eylül tarihleri arasında yapıldı. 

Merkez ilçeye 137 temizlik ve 67 güvenlik görevlisi alımı için kura çekimi 2. Noter vekili Ferdi Ataman huzurunda yapıldı.

Şehit Prf. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen kura çekimine temizlik personeli için 2 bin 205 kişi başvururken güvenlik görevlisi için ise 317 kişi başvuru yaptı. Toplamda güvenlik ve temizlik personeli olarak 2 bin 522 kişi başvuru yaptı.

Editör: TE Bilisim