Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet  Tıskaoğlu, Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne dört adet yüksek akımlı nasal oksijen cihazı bağışında bulundular.

Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr Murat Altuntaş, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür etti.

“VATANDAŞLARA ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUM”

ZONSİAD Başkanı Nejdet  Tıskaoğlu ve yönetimi Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağışta bulundukları cihazları Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne  teslim edildi. Zonguldak vefa borcunu ödediğini ifade eden Nejdet Tıskaoğlu; “Yönetim kurulumuzun aldığı karar ile Zonguldak’ da ki hastanelerde kullanılmak üzere dört adet cihaz bağışında bulunuyoruz. Yaptığımız bu bağış’ ın diğer Zonguldaklı hayırsever vatandaşlara örnek olmasını istiyorum. Cihazlarımız tüm Zonguldak halkına ve hastalara hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Tıskaoğlu cihaz alımına destek veren işadamlarına da teşekkür etti.

“ZONSİAD’A SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

ZONSİAD’a teşekkür dileğinde bulunan  Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Murat Altuntaş, “Bilindiği üzere tüm dünyada ve ilimizde koronavirüs vakaları sürekli artmakta. Bugün bağışlanan cihazlar hastalarımız ve hastanemiz için çok önemli. Bu cihazların sayısının artırılması için diğer hayırseverlerin de bağış yapmasını bekliyoruz.” ifade etti.

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne bağışlanan solunum cihazları ihtiyaç halinde diğer hastanelerde de kullanılabilecek.

Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim