Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın başlattığı Kızılelma 1 ve Kızılelma 2 üye kampanyasında, partiye 473 kişinin üyelik kaydı yapıldı.
Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin ilk olarak yakınlarının yanı sıra eş ve dostlarını kapsayan, üye kampanyasını başlattık.
Başlattığımız Kızılelma 1 kampanyasında 141, Kızılelma 2 kampanyasında da 332 olmak üzere toplamda 473 yeni üye kaydını gerçekleştirdik. Pandemiden dolayı çok yavaş ilerleyen kampanyamızda, toplamda 473 yeni üye kaydı yapıldı. Yeni üye kaydı çalışmalarımız pandemiye rağmen aralıksız devam etmektedir, vatandaşlarımızın da partimize yönelik teveccühünden memnunuz.
Yakın zamanda yeni üye kayıtları için merkez ilçemizin belirli yerlerine standlar kuracağız. Ayrıca benzer uygulama, il genelindeki ilçe başkanlıklarının tümünde ve Ülkü Ocakları’nda da başlayacak. Yani bu kampanyamız sadece ilçe yönetim kurulu üyelerinin yakınlarını, eş ve dostlarını kapsayan bir çalışma iken ardından da teşkilat mensuplarının tamamının katılacağı standlar kurularak geniş kapsamlı üye kayıt çalışmasıyla devam ettirilecektir.

-KIZILELMA-

Bu arada Kızılelma, Türk mitolojisinde Türkler ve de özellikle Oğuz Türkleri için üzerinde düşünüldükçe uzaklaşan ancak uzaklaştığı oranda cazibesi artan ülküler veya düşleri simgeleyen bir ifadedir.
Türk milliyetçiliğinin önemli sembollerinden birisi olan Kızıl Elma imgesi, Türk devletleri için bir hedefi ve amacı simgeler. Ulaşılması gereken bir yeri, fethedilmesi gereken bir beldeyi ifade ettiği gibi kimi zaman bir devlet kurma idealini, kimi zaman cihan hakimiyeti idealini, kimi zaman da Türk birliği idealini ifade etmiştir.


MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay

Editör: TE Bilisim