Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Raconu ben keserim" çıkışının ardından çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Önkibar 15 Temmuz'dan aylar önce darbe hazırlıklarını köşesine taşıyan Fuat Uğur ve ekranlardan, köşe yazılarında tehditleri ile tanınan Zonguldaklı Cem Küçük'ün tutuklanabileceği iddiasını dile getirdi.

Türkiye gazetesinin eski Ankara temsilci de olan Önkibar köşesinde "Cumhurbaşkanı önemli bir toplantıda gündem dışına çıkarak kendi adına racon kesen gazetecileri uyarma gereğini hissetti ki medyaya göre kastedilen isimler Tayyib'in silahşörü pozlarında her gün birilerini tehdit eden Cem Küçük ile Fuat Uğur" diye yazdı.

"Peki Tayyip Erdoğan böyle bir açıklamayı neden mi yaptı?" diye soran Önkibar şöyle devam etti:
"Kulis fısıltılarına göre bu isimler hakkında devletin elinde somut bilgiler oluşmuş... Dolayısıyla Cumhurbaşkanı ikidir bu mesajı vererek kimsenin kendi adamı zannedilerek kayırılmasını ve soruşturmadan muaf tutulmasını istemiyor.

Bazılarınız, Fuat Uğur darbeyi haber veren isimdi diyebilir.

O haberi tersten okursanız başka bir sonuca varırsınız ki devlet bunu yapıyor"

CEM KÜÇÜK KİMDİR?
Cem Küçük 1978 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlk ve orta eğitimini Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Yazarlık serüveni 2012 yılında başlayan Cem Küçük'in ilk durağı Yeni Şafak Gazetesi oldu. Televizyon hayatı da Yeni Şafak'ın bünyesinde yayın yapan TV NET ile başladı.

Çok sayıda yayımlanmış kitap çevirileri olan Cem Küçük, Yeni Şafak Gazetesi'nden ayrılarak Star Gazetesi'nde yazmaya başladı. Star'a bağlı 24 TV'de Ersoy Dede ile birlikte program yapan Cem Küçük, AK Parti karşıtlarına karşı sivri kalemiyle tepki çeken bir yazar olarak ön plana çıktı. Küçük şimdilerde TGRT Haber kanalında program yapmaktadır.

Cem Küçük'ün Kitapları
Komplo Teorileri
Sultan'dan Atatürk'e Türkiye
Resmi Tarih Yalanları
Hrant Dink Cinayeti
Komplo Teorileri
Kırılma Noktası
Ne Demiş Kafka
Adli Bilimler
Ya da Bana Öyle Geliyor
Tirbişon'un Maceraları.

Editör: TE Bilisim