Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret etti.

"BUGÜN 12 TANE TESİSİN TEMELİNİ ATACAĞIZ"

Eroğlu, "Zonguldak'a geleceğimi ifade edince, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın selam ve sevgilerini getirdim. Ben Zonguldakları gerçekten çok seviyorum. Vatana, Millete, Bayrağına bağlı güzel insanlar, Yiğit insanlardır. Dolayısıyla bugün sizlerlebirlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugün de Zonguldak'a elim boş gelmedim. Bugün 12 tane Tesisin temelini atacağız.
İçme suyu ve dere ıslahları konusunda burada ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sadece biz değil karayolları da 2,5 milyar TL'lik yatırım yaptı. Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi dağlar deldi. Bunlar özellikle Zonguldak'ı uçuracak güzel projeler. Allah nasip ederse Filyos projesi de yapılıyor. Türkiye'nin en büyük limanlarından birisi kurulacak.

"ZONGULDAK'A 14 MİLYARLIK YATIRIM YAPILDI"

Şu ana kadar Zonguldak'a 14 milyarlık yatırım yapılmış. Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı katkıları da var. TOKİ buraya girdi ve gerçekten muhteşem oldu.


"ZONGULDAK'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ben buraya teşekkür için geldim iki teşekkürüm var sizlere, 1 Kasım seçimlerinde hem de halk oylamasında gerçekten %50 oranında oy verdiniz. Zonguldak için gerçekten önemli bir oy. Zonguldak teşkilatımızın büyük gayreti var, hepinize gönülden teşekkür ediyorum.


"DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI DİMDİK AYAKTA DURDUNUZ"

Geçen sene 15 Temmuz alçak feto darbe girişiminde Zonguldak dimdik ayakta durdu ve milli irade demokrasi nöbetlerin de meydanlar doldu taştı ve ben de bütün Zonguldaklılarla gurur duydum. Tarihimizin en kanlı en alçak hain darbe girişimine karşı milletimizin kahramanlığı, ki bu kahramanlık destani sadece kendi tarihimizi değil bütün dünya tarihine bir kahramanlık destani olarak geçmiştir. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin

"BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALMAYA HAZIRMIYIZ"

İnşallah önümüzde seçimler var artık yeni bir sisteme geçtik. Cumhurbaşkanlığı sistemi ve bu sistemde %35 alan artık iktidar olmayacak. Bu yüzden daha çok çalışıp bütün Milleti kucaklamız lazım sizlerden de bir gayret bekliyorum. Başta belediye başkanlıklarını almak için hazır mıyız? Kılıçdaroğlu geçen bir konuşmada diyor ki, gelsin de CHP'li belediyeleri bir görsün diyor. CHP'li belediyeleri biz görüyoruz. Çukur, pislik, çöpten geçilmiyor. Gel Kılıçdaroğlu, AK partili belediyelere bak, çiçek gibi her yer.
Zonguldak'ta daha güzel hizmetler için sizden ricam, biz belediyelere çok büyük imkanlar tanıyoruz, hiçbir ayrım yok, bizde adalet var çünkü biz Adalet ve Kalkınma partisiyiz.
2019 çok uzak değil günler artık su gibi akıp geçiyor. İnşallah başta merkez olmak üzere bütün belediye başkanlıklarına almak için hazır mıyız? Mart 2019'dan sonra Kasım ayında hem Cumhurbaşkanlığı seçimleri hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili seçimleri var. Sizlerden büyük gayret bekliyoruz. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim