VALİLER Kararnamesi ile Malatya Valiliği'ne atanan Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Zonguldak'ta 1 yıl daha kalmak isterdim" dedi.
Vali Ali Kaban, zamanın çok çabuk geçtiğini ve Zonguldak'ta 4 yılını tamamladığını belirterek, "Bize ‘Zonguldak'a gelmek de zordur, Zonguldak'tan gitmek de zordur' dediler. Bizim için Zonguldak'a gelmek kolay oldu, ancak buradan ayrılmak zor oluyor. Ben aslında veda yemeği düzenlenmesini istemedim, belki de ayrılıklar zor olduğu içindir. Ancak arkadaşlar ısrar ettiler ve düzenledik. Hepinize teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta 1 yıl daha kalmak isterdim. Hani şu başladığımız ve sonuna geldiğimiz projelerimiz vardı. Onları tamamlamak isterdim. Ancak nasip olmadı. İnşallah bizden sonraki valimiz devam ettirir. Hepiniz hakkınızı helal edin, ben hepinize hakkımı helal ediyorum."

Vali Kaban, Malatya'ya gitmek üzere bu sabah kentten ayrıldı.

Zonguldak Memurlar Lokali'nde düzenlenen veda yemeğine Zonguldak Valisi Ali Kaban ve eşi başta olmak üzere AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Doğulu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Abdullah Karagüzel, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Türk Hava Kurumu Zonguldak Başkanı Hüseyin Demirel, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Ömer Selim Alan, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Esnaf Kefalet Bir Kooperatif Başkanı Ercan Şehri, Zonguldak Spor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, Elmas TV yönetim kurulu başkanı Akın Kavi ve katılımcıların eşleri katıldı…

Editör: TE Bilisim